nuffnang advert

Tuesday, January 7, 2014

ambil mood dulu

Assalamualaikum semua....

ya ampunnnnn....orang lain dah berzaman buat entri baru sempena tahun baru 2014 ni...aku baru nak amek mood ni ha....banyak benda terjadi di sepanjang hujung tahun 2013 dan banyak benda nak kena setel di awal tahun..takpe lah, better late then never kan...ekekek....

apapun, tahun 2013 banyak kenangan manis, pahit pun ada jugak...tapi mcm biasalah, benda pahit selalunya aku takkan cerita kat blog...cerita kat husband atau kawan baik sudah...tak payah canang kat blog...hehe...

yang manis terlalu banyak...dan aku rasa tahun 2013 jugak menyaksikan aku banyak travel yang membawa seribu satu kenangan...

so, 2014 ni aku akan berehat dari mana2 travelling kot...setakat ni mmg takde perancangan mana2 pun...tapi tak tau lah kalau tiba2 ada last minute planning...hahaha...nak jugakkkk tuuu...

apapun, tak terlambat rasanya nak wish korang selamat tahun baru....semoga tahun ini membawa seribu satu rahmat pada anda sekeluarga...
love u ollss!!



dari kami sekeluarga,
MY ALL's family

32 comments:

Rai Ourkizuna said...

selamat tahun baruuuu~~!!

Nurzakiah Hanum said...

semoga semua perancangan akan tercapai
happy new year

:: Mrs.Eady :: said...

happy new year!hehehe..

Ratu Hatiku said...

Selamat tahun baru.... :)

asyifa mustaffa said...

X terlewat lagi nak wish ni...hepy new year....

ain.ya.nun. said...

Kenapa ko perlu berehat dari travel wahida? *kak jem

wahida said...

ain ya nun: ko ni ada je benda nak speku pasal aku kan....hahahaha....

nnt2 aku citer okeyyy...love u lah...

Fiza Rahman said...

Happy new year to you too wahida.

NM03 said...

semoga tahun ni kita lebih sayang menyayangi sesama sendiri ye jah...

bang fenn said...

selamat tahun baru 2014 walaupun dah terlepas 7 hari sebab baru nk bangkit semula dlm dunia blog nih..hehehe...

::NureeN:: said...

hepi new year...
klau pic ni buat header pon cantik.. :)

Mummydearie said...

Selamat Tahun Baru 2014, sis. Moga tahun ni lebih banyak memberikan kenangan yang indah-indah juga ya.

Nurulhuda Abdul Latip said...

Selamat Tahun Baru untuk awak sekeluarga..

Kakzakie said...

Dari kakak juga selamat tahun baru. Moga terus diberi limpahan kebahagiaan

eima said...

selamat tahun baru kak .... rindu betui nk baca2 kat blog ni tp ai paham mood berkabung ari tu ... takziah utk akak sekeluarga ...

ain.ya.nun. said...

Kahkahkah.

Ala,usik-usik bloger je lah.
Tak sabar nak tggu ko reveal. =)

nuyui a.k.a miss YUI said...

smoga thun bru lbh bermkna..

Dee said...

happy new year buat kau sekeluarga nok..

Rasp said...

semoga tahun ni lagi banyak kenangan manis utk u sis...

i pun lum start warm up lagi *ihiks*

lizz said...

selamat tahun baru wahida...moga ceria sokmo yer..

fazitaismail said...

slmt tahun baru 2014 kak..
semoga ceria2 selalu k..hihi

najihah sahami said...

dah 7 hari bru nak stat panas enjin blog ye. haha. btw, selamat tahun baru!

akubiomed said...

Selamat melangkah ke tahun 2014. Panaskan enjin dahulu. :-)

Amanda Suria said...

selamat tahun baru nok....take ur time...

GREENJADE said...

slmt thn baru gak daling...lama x nmpk..heeeee ke ai yg lama x on9? ekekek

moga 2014 mencorak sinar kebahagiaan & kejayaan utk sis n famili. mwahhh!

Khai♥Rin : anies said...
This comment has been removed by the author.
Khai♥Rin : anies said...

selamat thn baharu wahida sekeluarga!

Fazleyatul Aini said...

sampai terangkat2 botol air haha

JunAina said...

Selamat tahun baru Wahida...moga perjalanan 2014 akan lancar...

Akak pon tak de booking tiket kapalterbangmerah tahun ni tp bagai dikata le kot2 'terada' promo best2 tetiba 'tergatal' tangan apo nak di kato...ahahhaa...

adrianna syaz said...

Slmt thn baru kak wahida :)

fieda said...

selamat tahun baru wahida..

fieda said...

selamat tahun baru wahida..