nuffnang advert

Wednesday, June 12, 2013

~WW~ inilah dunia kanak2!!


 berusaha memadamkan api

 abang terbangkan mama ke Istanbul
InsyaAllah... :)

mengasuh baby sambil geram2 kat baby (ketap bibir gitu)...haha...




more pictures di KIDZANIA bakal menyusul...
matikla...pegi Kidzania je pun nak ber'teaser' bagai....ekekek...

36 comments:

norhidana miswan said...

tak sbr nk bwk aiyan pg situ, nk gk tgk aiyan bt keje2 gitu,, cooking2, jd pmbaca berita n mcm2 lg

:: Mrs.Eady :: said...

nak hikut kalo ke istanbul!!! :)

♥ Wina ♥ said...

xpe buat teaser..banyak sikit entry ekekekekkk

Lya Colours said...

kidzania ni macam best je. org dewasa bleh main sekali tak haha

.:fyzz:. said...

amazing....anak aku yg kakak tuh msti suka..weyy best ar....tgk adik yg last tuh ..doctor lelaki yg cute..heheh..eh ke misi..?

wahida said...

mrs. eady: mcm lah aku nak gi istanbul...kahkah...

lya colours: mmg serius best giler...anak2 asyik ajak pegi lagi...aku yg org tua ni pun rasa nak join...hahaha...

fyzz: yg bwh sekali tu nurse...heheh...

Rasp said...

wahhhhh dorang dah pegi ek sis...
mesti dorang enjoy kan sis...
judging by the looks, memang they had fun fun fun...
sapphire gak i lum bawa pegi...

Khai♥Rin : anies said...

kite yg tua ni pon tgk teruja ;-)

ieja amieja said...

singgah cni jenguk sekejap sebelum tenet wat hal..
dah besar abg moga satu ari sampai hajat bwk mama g istanbul huhu..

Sue-Rya Qistina said...

best kan kt sana. mcm2 aktiviti ada, cuma belum berkesempatan nak pergi je

ieda immi said...

aduhaii bileee lah dpt bawa anak2 kesini ..

seronok tgk abang bawa k/terbang haaa

Masni Syafie said...

belum sampai ke kidzania..macam best jer...hehehe
dtg followwww =)

lieyalatif said...

Hahahahah pic asuh baby tu cute!!! Jgn ranap baby dah le hahahahahaah

Bestkan nok pi sini...budak2 lee enjoy...mcm2 bende boleh belaja...walopun tiket leh tahan mahal tp ok laaa tuk education anak2 kan....

duniafana said...

besh2...

Dee said...

bestnya kidszania..hujung tahun boleh consider utk dua beradik tu..hehehe..

Nafira usof said...

anak2 mesto sonok kalo gi sana kan~ x sabar nak tunggu n3 penuh~ :)

NM03 said...

gambar abang jd pilot tu hensem bangat... eh... maklong pun nak ikot terbang ke istanbul jugak!!!!!

ZaLina BLank said...

dear, ina dah send email details kat email awak..

Fiza Rahman said...

Bestnya. Teringin nak bawa anak2 ke sini.

Ratu Hatiku said...

Ada masa nnt nak bawak ank2 pegi sini jugak nnt..

faraherda.razalan said...

Wah! Kidzania!!

Kakzakie said...

Mesti masa melakukannya dlm fikiran dia membayangkan jawatan itu Wahida. Tengoklah adik dgn si abang ceria tak terkata:)

ct rahani said...

alololo manis je senyum adik yg gambo last tuh.. besor sok saham tinggi nih kak.. hehe..

kan best kalau kidzania nih ader kat jb.. bila anak2 daku dh beso sok leh la bawak diorangkan.. :)

amirah said...

aku geram nengok kan muka dak adik tu..hahaha...comel sesangat!!

E'in said...

bestnye.. mcm kite nie leh main x? hihi

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

mak join sekali kalo pi instanbul tau...hehe...gambar adik ngaauh baby tu comel...

D_08 said...

bestnye jadi budak2.....seghonok je memanjang...... kan....

JunAina said...

Mesti anak2 enjoy kan?

Cho Zila said...

kidzania memang best .. kalau fees dia murah lagi b est...

Nieda ramly said...

bestnya budak2 duk mencuba uniform kerja...

siti alfakhishah aman said...

bestnye.. time kite kecik dulu main kat taman pon dah bersyukur.. kalau tak pon main pasir depan umah jelah..

Salina@IbuAqil said...

Hik3!!!
Kak, gambor last tu..
X tahan awok nengok nyer..
Ada gaya tu..
Cayalah adik.. ;D
Thanks kak..
Atas doa & kata2 semangat akak..
In shaa ALLAH!!
Kalau ina x kuat Allah swt x akan duga ina kan?! ;,)
Thanks kak.. ;D

Daddy Ziyyad said...

wakaka...teaser bagai! kalah anak artis....tapi berbaloi kan nok bwk anak anak gi situ..early exposure kekdahnya...tunggu anak aku besar sikit la baru bwk situ..

sudipVSsenduk said...

Laling, tiket masuk berapa sen? (sambil korek tabung buluh..)

wahida said...

sudipVSsenduk: rm60 utk kanak2 dan rm35 utk dewasa...nnt saya buat n3 khas pasal kidzania ni ye kak...

akubiomed said...

Yang gambar akhir nak jadi bidan ker? :-)