nuffnang advert

Wednesday, April 10, 2013

~WW~ tak tahu tajuk


 prawn olio spaghetti

 spaghetti bolognese

 super supreme pizza

toasted chicken and cheese rolls


sekian n3 makan2 bersama kawan2 di Pizza Hut.
malas nak bercerita, malas nak menulis. Huhu.

41 comments:

nens cellection said...

sedappnyerrrr!!!
\naseb x pose..

Lya Colours said...

menggoda gila tengok bolognese!!

Nurzakiah Hanum said...

makan je la

nuyui a.k.a miss YUI said...

nyum2...

Daddy Ziyyad said...

Tajuknya: Makanan Orang Itali

:: Mrs.Eady :: said...

alaaa sedap nyer!!!!!

Khai♥Rin : anies said...

aiii sesaje je tyg yek...tau la org mkn nasik lemak je pg ni... ;-)

Sue-Rya Qistina said...

bak sikit! terliur dah ibu mengandung ni tau. hehehe

Nurulhuda Abdul Latip said...

Pizza hut ke ni?

faraherda.razalan said...

Np mls nak menulis? Tak apalah. Pic pun okeh gak. Heheheh...

sudipVSsenduk said...

olio spaghetti tu, udangnya mmg dah dikopek ke?

JunAina said...

Ko noks kalau bab makan2 tak mengalah!

JaSSNaNi said...

semua sedap belaka.. tapi kita dah bekfes 2 keping roti canai.. so tak ler terliur sangat tadi.. hahahahah :)

eima said...

ko ni mmg suka kan mknan ......

wahida said...

daddy ziyyad: pandai ko...aku takde idea nak menulis hari ni nok...

nurulhuda: ye nok...ni semua makanan di Pizza Hut...

faraherda: takde idea dan sgt malas...

sudipvssenduk: ye kak, udang mmg dah siap kopek...kat mana2 restoran pun, olio mmg udang dah dikopek kak...

Nafira usof said...

ceh!! kasi aku terliur jer~

Rasp said...

sib baik i tak malas nak komen hehehehehe...yum yum yummylicious :D

NM02 said...

jom repeat!

♥ dak pink said...

Tq Nok bagi aku idea nak makan apa thari ni selain dari menambah mood kerja aku tngok gambor makananmu.

Haha.

4feet8 said...

oh tidak.. akak telah menggoda sy dgn makanan....

Kakzakie said...

Kakak rasa dah lebih sebulan kakak belum makan ini semua. Dah teringin ni nak pergi juga..

Dee said...

prawn aglio olio tu peberet den tu..jom gi ganu!

Hanis Azla said...

salam wahida..

terus rasa nak makan pizza hari ni he..he.. selalu memang sush nak cari idea untuk tajuk wp entry dah panjang lebar..

Fiza Rahman said...

Terliur sudah.

Tihara said...

gambar menceritakan segalanya..kriuk2 perut akak nih hehe :)

qemaishak said...

Takde tajuk tapi gambar amik kaw terliur beb :)

[sutera kasih] said...

mak aihhh...sodapnya !

HeNRieTTa JoSe said...

yummy.....

lizz said...

ermmm tengahari ni kang kena pi pizza terliur ngan super supreme tu...adoi...

Rinna said...

Nyummy sgt tgk itu pizza..laa.. :)

Ratu Hatiku said...

Sedapnya..

Myra Jay said...

Wowww!!! meleleh :)

Nazayiena Ayiena said...

Sedapnya.....

suri said...

rezeki sungguh mkn ramai2 mmg best

akubiomed said...

Jom makan-makan. :-)

Qhaifa Nur said...

semuanya kat pizza hut...terliur ni..

::NureeN:: said...

klau bab mkn mmg tabik spring la kat ko wahida...
terbaeekkkkk

Amanina said...

lama tak makan pizza.. uhuuuu terliur

ArELeEz said...

m'giurkn sgt, hokay..! owh3..

Masya said...

wawawawa kecur air liur dibuatnya...

Kesuma Angsana said...

pizza hut mmg beshhhhhhhhh!