nuffnang advert

Friday, April 5, 2013

BE ketiga tahun 2013

Assalamualaikum semua...

bagus jugak ada BE baru ni, at least ada benda aku nak hapdet...hahaha...

kalau korang klik iklan aku ni, sila inform dlm komen box aku eh, jap lagi aku singgah blog korang, aku klik sekali korang punya iklan...jangan risau...sama2 kita mencari pahala di hari Jumaat yg mulia ni... :)
bersedekah itu perkara yg mulia.... :)




p/s: esok pak mak mertua nak tidur Rawang...yeayyyyyyy!!

38 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

thniah kak..

dgn lajunya klik dg akk..mmg ada..hihi

SyamimiNazifa said...

tahniahhh ;)

Kakzakie said...

Kakak komen dulu baru klik. Tapi blog kakak tak ada nuffnang jgn risau..

:: Mrs.Eady :: said...

biase aku klik dulu baru komen...tgk pada jari tu la..hahaha..

4feet8 said...

kdg2 tak perasan dah ada BE.. hhehehe..

eima said...

wahh bru brape hari dah 9.99 dah .. klu tu dah 3 bulan br 10 je ..hebat tu

faraherda.razalan said...

Hamboih! Lumayan ouh!

Rawang? Umah sape tu?

Kesuma Angsana said...

tahniah yer !

akubiomed said...

Masyuk. Cemburu dengan Nuff macam tak sudi sahaja.

Nafira usof said...

tahniah nok~
masyuk jugak tuh..

aku klik jugak!

wahida said...

faraherda razalan: rawang tu rumah aku la...hahahaha...

khairul hassan said...

geram..sampai la x pernah dpt BE

Fiza Rahman said...

Tahniah...masyuk.

ak kluar iklannya.

nens cellection said...

sy pon x pernah dpt ni...xpe sy klik jugak iklan kak wahida..dgn harapan ade la BE buat sy nnt..hehe

lieyalatif said...

Tahniah...masyukkkkk gituuuu ko noks!

Cho Zila said...

tahniah.. tahniah ..akakni macam payahjer nak msk BE.. tak merajuk lagi still menunggu..

~ yus ~ said...

tahniah! Cantik amountnya, 9.99...:)

lizz said...

waa...nak jugak hehe

::NureeN:: said...

best2.. makin semanat la nk update pas nih

Dee said...

ok..aku klik2 skrg jugak..hehehe..

maria firdz said...

wah.. tahniah2...

HeNRieTTa JoSe said...

ooo ada iklan bru yea...meh nk p click click...rietta xde lg iklan...ekekeke...xpndai...

babYpose said...

oh salam, dh click, Alhamdulillah. excited mil dtg:)

Rinna said...

Rezeki..tuh.. alhamdullillah..

okey akak klik2 satu.. :)

Hazmin Hamudin said...

Tak pernah dapat BE. Geram betul dengan Nuffnang ni.

kamal yusri Mohamed said...

wah,,,!! kaya2..ha ha ha
x amik port kt BE ni.. segan.. ha ha

JunAina said...

Kumpul duit bebanyak ye nanti belanja kawan2 ehehee...

m.u.l.a.n said...

nak jugak tapi tak paham.. pernah dapat BE tapi tak tau nak buat apa.. buta nuffnang ni.. hehee.. lps ni kita klik..

~MommyAida~ said...

Yeayy..dah klik jugak iklan Milo...tahniah kak!!

Khai♥Rin : anies said...

bleh blanja g bali ye wahida nnt ;-)

azzey said...

sy br je cashout..;)

FUZY said...

menarikk nya......nak klik juga yeahhhh

kak ina kl said...

akak pun baru dapat dumex dugro..best kan bila tiap hari duit tu naik sikit demi sikit

Ratu Hatiku said...

Alhamdulillah... tahniah

mama said...

tahniah dear ada BE..

Amanina said...

rezeki.. entah bila nk dpt BE

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

aLyNnZ said...

Alynn pun skrg ni pakat dgn kawan klik sama mengklik haha..bukan rugi apa pun kan..sama membantu..