nuffnang advert

Monday, April 22, 2013

ayam sodap belado

Assalamualaikum semua...
update Chicken Rice Shop lagik...aku ngan CRS ni mmg tak dpt dipisahkan...suka sgt mkn nasi ayam kat sini...huhu...

try set ayam belado...set terbaru utk bulan ni...ayam masak belado ni sedap...tapi bila dah mkn ngan nasi ayam mmg tak kena lah...nasib baik ada ayam roasted tu...kami bedal yg tu je...sudahnya ayam belado ni buat ratah kekdahnya...huhu...
sekian, n3 pendek utk hari ini.



p/s: mcm nak buat nasi minyak je hujung minggu ni...hrmmmm...

38 comments:

eMMe said...

ayam berlado tu nampak sodap.. n lazat.. mmg sesuai diratah ajak sis, tak sesuai la makan dgn nasi ayam, ayam goreng sudah... kan...

norhidana miswan said...

bt terliur je ko kak, CRS mmg best lah... tak penah try lg nih ayam berlado nih...

Khai♥Rin : anies said...

bleh la sy tumpang sekaki nnt... ;-)

NM02 said...

ha, jgn lupe jemput aku mkn tghari kat ngumah kau minggu ni yeee

:: Mrs.Eady :: said...

ohmaiiii menggoda!!

Nur Farini Zakaria said...

buat kak..
nanti kitorg g serbu umah akak ye..
hahhhaha

JunAina said...

Dah le tak bf pagi ni terus berbunyi2 perut.

Nurzakiah Hanum said...

best2

Fiza Rahman said...

Nampak sedap ayam berlado tu. Jarang makan kat CRS ni.

lieyalatif said...

Aku pun peminat crs noks! Aku suke nasi die yg ala melekit2 tuh....anak2 aku pun suke.....tak try lagi yg ni....nanti harus pi try...tp lemah tol kat crs alamanda tu manjang full ...kene pi time luar waktu makan laaa gamaknyer....

whitecappuccino said...

nampak sodap..akak nk wat nasi beriani hujung minggu ni.

Rasp said...

u leh jadi duta CRS sis hehehehe...
tengok pics memang mengiurkan :D

Amanda Suria said...

wow....looks tempting..tp aku ada masalah xde selera ni nok..

amirah said...

aah kan mcm tak kena je nak mkn dgn nasik ayam. kalo nasik minyak baru combination mantop. pape pun suka gila ngan crs.

Rai Ourkizuna said...

jahat ko noks.. cam nak meleleh air liur aku tengok gambo..seb baik tak gigit monitor..grr..

-Sara- said...

pekeno ngan nasik putih barulah sodap kan..hehe

JaSSNaNi said...

baru dengar iklan ni pagi tadi otw nak mai keje... ayam badalo lah.. ayam bla bla bla.. apek tu susah sebut berlado kekdahnye..

Nafira usof said...

belado sungguh~ gerun tengok biji lado tuh~

Qhaifa Nur said...

menu baru CRS...
lama tak masuk sini, sedapnya..

ieda immi said...

mak aihhh mengiurkan betul nasi ayam nie ! ...
huwaaaaaaaaaa
lapoor sudah !

Ema Blog said...

konpem pedas giler

wahida said...

ema blog: tak pedas sgt la ema...just nice je...

Lya Colours said...

saya pon sgt suka tcrs !!!! lama tak makan. nak try lah ayam baru ni

Ila said...

ssedap ni..kena try ni..

Dee said...

maybe ayam berlado ni sesuai ngan nasi putih kot..

Kakzakie said...

Kalau pedas hero-hero wahida boleh makan ke? Tapi kakak tengok nampak sedap betul..

p/s: Lama wahida tak N3 hero-hero punya kegiatan.

lizz said...

datang sini jer raser lapo memanjang...diet ek... ratah lauk jer tu...

wahida said...

kakzakie: hero2 saya tu mmg tak mkn pedas...selalu dorang mkn ayam roasted tu kak..tapi kali ni punya CRS tanpa anak2, sbb masa tu kami cuti setel byk urusan...

tulah...minggu depan ada kot n3 utk adik..sbb dia ada sukaneka...heheh...

wahida said...

lizz: eh, tak diet la...masa ni saya mkn nasi ayam set tu tau...maksud saya ayam belado ni terpaksa ratah sbb ayam belado ni tak best mkn ngan nasi ayam...huhu...

Rinna said...

Nampak sedap laa ayam berlado tuh.. Mungkin sedap di makan ngan nasi putih..

faraherda.razalan said...

Peh! Sedap ni! Hebat ni! Nak makan! Nak makan!

Kesuma Angsana said...

kena mkn dgn nasi putih baru kena ni !

Zura Zue said...

boleh tahan jugak kak nasi ayam dia...

Ratu Hatiku said...

perghh...sdpnya

~MommyAida~ said...

wahh nampak melting sungguh!!!

Sue-Rya Qistina said...

hehehe..selalu dgr iklan ni kat radio. sedap tak?

akubiomed said...

Memang layan makan dengan nasi putih.

Hazmin Hamudin said...

Kalau dengan nasi putih panas-panas mesti sedap ni. Saya kalau pergi TCRS ni makan roasted jela..