nuffnang advert

Wednesday, February 20, 2013

~WW~ dia mmg tiba2...


sebelum tu dia layan ultraman kat laptop bukan main ralit lg...aku masuk dapur seminit, keluar dah tergolek...dia mmg boleh tiba2 tidur, di mana shj...

46 comments:

shida said...

la... senangnya tidur,.. nasib tak bergolek

Rapunzeel Cikilolo said...

hehehe. kerusi jadi bantal :)

atty's said...

penat sangat ye,...senang je tido

lieyalatif said...

hahaahaha...asal boleh letak kepala....hahaahahaha

Sue-Rya Qistina said...

hahaha..comel je kak.
senang betul dia lena.
seb baik x jatuh

Nafira usof said...

lerrrr.. cam tuh pon boleh lena.. kapet terbentang luas tuh x mo plak dia gi landing~

Ratu Hatiku said...

hihihihi...sabor jelah...nyenyak pulak tu tdonya...

Nurzakiah Hanum said...

penat sangat tue

ANNA MARIANA said...

Hahahhaha... sini pon jadi la ek..

Ayu sukatiakula said...

mengantuk sangat nampaknya tu

faraherda.razalan said...

Ololololo....comelnya adik ni. Teringat adik sy ms kecik2 dulu. Mcm ni lah. Tgh best2 men, tibe-tibe tdo? Adehhh!

:: Mrs.Eady :: said...

wahhhhhh kagum ni!!

diana said...

aih..jatuh kang..heheh

Hanis Azla said...

senangnya dia nak tidur.. he..he..

BUNDA a.k.a KN said...

kepenatan sangat la tu...kene bantai ngn ultraman, hehehe :)

♥ Wina ♥ said...

ahahahhh..comel je abang ni!

fazilzura said...

alahaiii ...

Amanda Suria said...

anak dara aku kan nok...asal masuk dalam keta jer...x sampai baper minit dah belayar....kat dalam rumah xde plak mcm ni...

wahida said...

wina: ni adik la nok...bukan abang...heheh...

amanda suria: eh, anak dara ko sama mcm anak bujang aku si abang tu, masuk keta je terus belayar...kalau kat rumah mmg susah betul ajak tdo...apesal ntah...

Nurulhuda Abdul Latip said...

Ni adik eh? Wahh gitu pun boleh tido ke? Hebat anak kau, sian dia..

Eye_nee said...

Senang betul dia tido...mengantuk sgttt dah tu...

Rasp said...

dah ngantuk sangat lah tu sis...
masa layan citer tu mesti tengah lawan mata dia kan...

cam sapphire gak nie...
kalo dibiarkan sampai kul 1 pagi pun leh lagi dia lawan mata tau...
tapi kul 9mlm i suruh masuk bilik & sleep...
boleh pun 'belayar' dlm tak sampai 5 minit baring ....
'bertuah' sungguh anak-anak kita nie kan sis...
hehehehe...

Mama Vogue said...

ha.. gitu pun bole ye..
dah ngantuk sgt la tuh..!

mamyharraz said...

hehe comellah ko dikkkk..
mmg bahaya ni..kang sambil berjln pun dia boleh lena jee ekeke

Puan Mimi said...

ala2 comelnya dia.. asal boleh je dia landing ek. hehehe

Munnafendy said...

hahahahahaha...comel!!! mcm2 peel pulak..hehe

whitecappuccino said...

mcmtu pun boleh ya?

Lya Colours said...

baik2 tergolek bawah meja nanti hehehe

Ena said...

hehe..

asal boleh yeh..
nasib baik cepat2 tgk,
kalau tak ada yg tergolek tu.. hihi

amirah said...

hahaha...comella dak adik ni..

Qhaifa Nur said...

budak kalau dah penat, kat mana-mana pun boleh lelap...takut jatuh ke bawah saja wahida...

eLLy said...

adoiila.. nasib tak jatuh tergolek!

izan mama mia said...

heheh..penat sangat laa gamaknya tuu

Nieda ramly said...

mak blogger kena bersedia dgn kamera selalu dan di mana sj utk shot2 menarik ...hahaha

N i e Z a said...

alahai...dah ngantuk sgt la tu..tak pon kena fire ngan ultraman smpi dia lentok cm tu..hehehhehe

Nens Collection said...

ya allah..bagusnyer..kalo ammar kirimmm salammm...dr kecik sampai besar..dulu2 balik balik ganu 2 jam langsung x tdo..beriba aje..naik krem bontot2..huhu

nur emilya said...

Adik saya pun cemtu.
Pakai belasah je nak tido mana pun ahaha.
Kalau dah ngantuk tu kaan. Mana2 pun boleh heh.

Ismaliana Sulaiman said...

sama mcm afiqah... :)

akubiomed said...

Penat bersekolah kot. :-)

GreenJade said...

ommak aih...senang benor landing memana..chomei jek...ekekekeke

cik fadh said...

haha comelnyer ! dan dan tu jgk bole tertido...

Dee said...

budak kalau dh penat..kat mana pun leh landing..cute..

mama said...

ehem senangnya !!..kat mana2 bolih dijadikan tempat utk landing.. :)

Zura Zue said...

alaaahai...

NM03 said...

hahaha.... nakal budak ni tau!

mama ila said...

alahai..mengantuk sangat lah tu yer..sampaikan xsempat masuk bilik..hehehe..comel