nuffnang advert

Tuesday, January 15, 2013

mari makan bersama lalat

Assalamualaikum semua...

lately ni bz...x dpt nak lama2 kat blog ni...ni pun update laju2...

aku tinggalkan korang dgn megi goreng hubby...megi goreng yg sedap, cukup rasa, cukup pedas, tapi bila dah mkn separuh, dikuak2 megi tu, ada lalat...huwaaaaaa....kesian laki mak jemah...

ok, tu je nak citer, free kang update lagi...
heheh...

44 comments:

Fieda Rafli said...

alahai..dah la mee tu sedap..ada perencah lain rupanya..hihihi

Zura Zue said...

eeeeeee..yerk..boleh jd awet muda tue kak...

Nurulhuda Abdul Latip said...

Oh nooo....camana ada lalat, sadisnyaa

Rai Ourkizuna said...

urghh..lama laa tak order mi pasnih.. hahaha..

mamawaiz said...

cam mana ada lalat sesat tu kak..kejung dah, hehe

intan_blur said...

aduhaiiii... kembang tekak aku tgk...

emy pokden said...

geli wei...kalu laki aku mahu dibaling pinggan tu..huhuhu

Chik Att said...

dia pun tumpang makan gak...rejeki...

Amanda Suria said...

erk...lalat...ni nampak mcm lalat tu bunuh diri jer masuk ke dalam maggi laki ko....mintak tukar x ngan owner kedai?

amirah said...

mati dalam iman..

norhidana miswan said...

apa action yg ko bt lps jmpa lalat tu kak? erk... tak tau lak kt melesia nih ada meegi grg lalat heheheh

adarnadzmie said...

nasib baik tak ditelannya si lalat tu...klu takkkk...
alahai tuan kedai jgn buat mcm ni dahhh...sian org yg mknnya....

Daddy Ziyyad said...

perasa tambahan tu nok...haha

eLLy said...

noks itu lah resepi rahsia nye :p

kakchik@ella said...

mee goreng berperisa lalats? uishhh

4feet8 said...

adulahai..potong seleranya..

♥MAMASYAZA♥ said...

mmg potong selera. ada perencah tambahan rupanya. patut sedappp...ishhh kuwang hasam btoi la

Nafira usof said...

alahaiii.. rezeki lalat dulu.. takpe lah~

Ratu Hatiku said...

Alahai potong betul... Saya pun pernah terkena gak tp bkn lalat tp anak lipas... Terus x pegi da kedai tu.. uhuhu

:: Mrs.Eady :: said...

itu lap enyedap nyer..kekekee...

e k i n ♥ y u s r i said...

errkkkk?

HeNRieTTa JoSe said...

errr....klu rietta dah trus benti...mnum air...dan blik...klu x...tkut ada yang kuar blk dr mlut...

eima said...

eeeuuuwww ...... tu je leh ckp

Fiza Rahman said...

Perencah tambahan gamaknya...hehehe...Nasib perasan ada lalat yer.

Rasp said...

penambah perisa tu heheheheh...
tapi sungguh eeeuuwwww...huhuhuhu...

Kakzakie said...

Kakak rasa ianya 'termati' sebab mee panas heee.. kesian en hubby wahida.

Cik Yatt said...

hilang selera...sob

eiela said...

nampak sedap dah mee tuh, tapi ada lalat plak.

Kesuma Angsana said...

alahai kat mana ni... Done clik2

-Sara- said...

ayoo..geli laaa..saman kedai tu!

akubiomed said...

Macam mana lalat pun boleh landing didalam mee goreng.

Dee said...

makan kat mana ni..sbb nak make sure tak gi mkn kt situ gak..hehehe..

♥ Wina ♥ said...

hohohooo...hubbymu xde rasa nak muntah ke??

wahida said...

amanda suria & norhidana: laki aku ckp terus kat owner kedai, terus dia kata tak yah bayar megi tu...

dee & kesuma angsana: ni mkn kat kedai area rumah aku...korang jgn risau lah...heheh...

wahida said...

wina: aku tgk laki aku steady je nok...haha...

shida said...

pernah terkena dalam kuah nasi dagang.. ingatkan bunga cengkih.. sekali dekat 5 hekor lalat noks.. masa nak gi bayar.. aku tunjuk kat mak cik tu.. so free la.. tak payah bayar... :-) seb baik x sakit perut

AnneRaini said...

menciklah kalo gini..hilang mood..

~MommyAida~ said...

Aiyorkk potong stim betul la kan..haishhh...

Ema Blog said...

yarkk,

abah khalisha said...

Serius AK mmg nk termuntah klu jumpa itu lalat

myamyza said...

erk...

mama aini said...

ehem..nasib tak baik hari tu kan..jumpa perencah baru..hu2x..

sudipVSsenduk said...

sharing is caring :)

Izan Ishak said...

uhukk... terus terbantut selera ye kak.