nuffnang advert

Friday, January 25, 2013

BE pertama tahun 2013

Assalamualaikum semua...

BE pertama aku pada tahun 2013 ni...org lain dah lama bersusun dapat BE...aku ni baru nak dapat...haha...
takpelah, Alhamdulillah....better late than never...kehkeh....

terima kasih nuffnang, terima kasih Digi...harap2 kekal lama lah iklan ni dlm blog aku...

cer korang klik iklan aku tu...cer klik, cer klik...ngeh ngeh...

49 comments:

Anum said...

tahniah

Kakzakie said...

Rezeki bulan ramadhan wahida.

nuyui a.k.a miss YUI said...

samalah kt kak..hihi

eLLy said...

tahniah beb!

Qashmere said...

Seronoknya dapat BE..semua orang dapat BE..camne nak dapat BE ni? Hhahahhaa

umi alya said...

tahniah..

jeBateja said...

ayat last tu.....kelakau plak aku baca.......leh ke clik....leh ke ...leh ke....leh ke....

amirah said...

cer cer cer...hehehe

Munnafendy said...

eh BE kita sama la..digi..yg ptama lps cashout 2,3 hari lpas.. :)

My Little Diary said...

congrats! huhuhuu

Che Rosliza Che Mat said...

Tahniah...mungkin rezeki 2013..

Azian Elias said...

Rozeki tu yee..

sal-nurbeena said...

Alhamdulillah....rezeki untukmu

Amanda Suria said...

Alhamdulillah...hope lepas ni banyak BE nuffnang bg...

Cik Awin said...

alhamdulillah...rezeki...

:: Mrs.Eady :: said...

nok..aku dh dpt ikan bilis pedas sedap ko ni!!!!SUMPAH SEDAP NAK MAMPUSSS....sedap arghh sedapppp sedapppp!! :D

THANK Q SO MUCH! :)

wahida said...

mrs. eady: nasib baik ko keje nok...Alhamdulillah, dpt jugak ko rasa kan nok...
sila mkn dgn nasi panas2...lagi heaven...heheh...

Fiza Rahman said...

Tahniah. Aku pon dpt gak.

Qhaifa Nur said...

tahniah...masyuk juga

Saya Disini said...

tahniah

Mia Kassim said...

Tahniah...saya pun baru dapat 2....

Nisah Idham said...

Tahniah.. dah dapat ye.. Alhamdulillah rezeki...

SyamimiNazifa said...

tahniah x]

Sally Yatiey said...

Tahniah ;)

munna said...

tahniah....

GreenJade said...

wahhh masyukk..rejki awal tahun..Alhamdulillah..

Nafira usof said...

baru ade 1 gak utk 2013 nih.. moga tahun nih lebih meriah BE menari2..

-Sara- said...

sonok ah..:)

diana said...

tahniah..
lepas ni banyak le dapat be nye...:)

eiela said...

tahniah kak..masyuk la nih..

akubiomed said...

Sekarang semakin susah hendak dapat BE dari Nuff.

Apa pun tanniah.

Sabihah said...

Wah...best tu...dh lama tak dpt BE...yelah,blog pun kdg2 je update..hahaha

Tihara said...

alhamdulillah wahida, nak klik tapi time ni dia tak timbul,next time yeahh :)

My name is..nUr aDiLa said...

Itu lah namanya rezeki kan..^_^

khairul hassan said...

wow tahniah

Nieda ramly said...

chaiyuk , chaiyuk wahida!

Kuazue Mohd said...

as salam... cik azue datang vertandang...by the way..dtg ni nak menjemput tuan umah join my GA..meh la..semoga ukhwah berpanjangan..
http://kuazue.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html?m=1

Angah said...

ok le tuuu...hehe...sikit2 lama2 jadi bukit..

ros_reeza said...

tahniah. syoknya dapat be. bilalah giliran Ros pulam

Puan Mimi said...

Eh sama la kita. BE pertama pun Digi gak. Harap2 cepat la amaunnya naik ye

Rai Ourkizuna said...

Tahniah.. Masyuk laaa boleh BE...

Shasha Mohamed said...

Wah! Tahniah wahida.
Semoga bertambah lagi pendapatan pada masa hadapan ;)

the malay male said...

masyuk laaa

Suspek Utama said...

blog sy pon belum pernah lagi dapat BE ni..

mama said...

Tahniah dear..

Fieda Rafli said...

hrp lama la duk bertepek ye..

Kesuma Angsana said...

wah tahniah ye

anne said...

Salam, kurus untuk kelihatan cantik dan menawan..di samping itu kita harus menitik beratkn kulit dan lemak yang menggeleber bila penurunan berat badan berlaku...sila hubungi sy Ann 0192887744 jika berminat tips seterusnya..sy sedia membantu.tq

Joe said...

Tahniah.. Semogap lepas nie boleh la dapt BE banyak2..