nuffnang advert

Thursday, March 29, 2012

aku juga manusia biasa....

 kurang gemar menulis tentang emosi dlm blog ni...aku suka ceria2 je dlm blog aku ni...tapi aku jugak manusia biasa, sekarang tgh stress, mood tak mari utk update...

honestly, sekarang aku rasa nak terajang orang....

63 comments:

Reena said...

ok..pelik bile k.wahida post mcm ni..

be cool sis!! :))

mama maman aka yana said...

mama lak rasa cam dlm serkup.. susah nak bernafas... huhuhuhu

:: Mrs.Eady :: said...

okey..take ur time babeh..

ejaMaria said...

wow... ganas tu - terajang... ;p

..::SangRatoo::.. said...

ko jgn terajang aku tau noks kalau jumpa nanti kat opisss.. :P

intan_blur said...

WOoooowooo..jgn terajang org beb..kontrol nafsu tu sikit..
tp aku dah dpt bygkan muka ko nak terajang org..ngeh..ngeh..
relex der.. ;)

Munnafendy said...

sib baik kita tak satu opis! =D

Kakzakie said...

Jaga-jagalah siapa yg lalu depan Wahida sedang tak ada mood - siapalah yg kena tendang nasiblah...

miloais milo said...

pagi2 bad mood ni...
relaks beb.... gi minum dulu.. kasik cool skit ye...

ajumohit said...

Sabar noks, aku pon tak suke emosi dlm blog, tp klu dah terjangkau dek akal mmg tak bleh tahan dah, ko sabar ek

mamyharraz said...

semoga dpt kembali mood ceria dgn secepatnya k ;)

SURIA AMANDA said...

meh akun tolong terajang org tuh

Huda said...

sabar yea wahida..do think positive!

anie said...

alamak mood kita opposite la arini...

anie said...
This comment has been removed by the author.
azza said...

xceria la namanye tu...

Mimy Hamid said...

manusia biasa gitu la beb..sabar ek..

norhidana said...

akak rilex2, akak kn selalu hepi2... jom lyn amazingnara...banyak gmbr lawak2

LadyBird said...

salam kak..
tenangkan diri yer..

kalau lady, lady nk marah.. lady makan.. lady bygkan lady sedang kunyah2 kepala org tu.. :P

AnneRaini said...

uii ganasnyer...

akupun stress gak ni...

Liza @ Adzriel AB said...

kdg memang terasa stressnya. take care dear.

sisdee said...

oh saya rasa smlm mcm nie hahahaha..klu le boleh terajang kan (tapi makes sure dia tak terajang kita balik) kahkahkahkahkah

Neeza.Areef said...

aiyuuuhhh!!!
watsuppp beb
xpe2..normal ada mood cngini
barulah balance

Lya Colours said...

cool sis
jangan stress2 nanti hilang cun. hehe

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

woooo ..ganas tue..

Riri Yoorin said...

kak takut tgk pic yang last sekali tu
begahlih muka mamat tuh kena tumbuk

Anum said...

sabar beb

cheqna said...

as a normal human being...ini adalh normal....=)
takpe..take ur time k beb =)

intan morsalin said...

sebelum kena trajang..baik aku lari dulu...hihihhi...cheers dear

|| NaFiRaa || said...

bendera jepun nak berkibar ka??

sri seram said...

kau marah kat sape beb?

amirah said...

gi makan eskrim nok..tenang2kan diri

Angah said...

nook waheeda,hang pasai pa ni...pi sandarkat pintu peti es..mesti ccool skit kot,kalo hang rasa nak penerajang jgk,,istiqfar la sayang...munkin itu yg terbeik(ceh aku nasihat org kunon)aku punkadang2 padahal selalu gak rasa mcmtu hahahahahaha

akubiomed said...

Baik saya melarikan diri daripada menjadi mangsa amukan. :-)

Salwa said...

ooo..takut..takut..jangan terajang I plak.

Alin Marlini said...

ko carik patung paling besar..bayangkan seseorang..ko tumbuk sampai lembik...hehehehehe...

[sutera kasih] said...

akak jgn terajang sy hehe

Mak Wardah said...

Salam. Kenapa Wahida marah? Jarang post yg macam ni tapi Wahida pun manusia biasa. Relaxx...

Daddy Ziyyad said...

betul lah nok...jarang tgk ko post benda2 emosi dalam blog ni....

gi terajang batang pisang dulu...ekekekeke

Fatin Mraz said...

slurpee jom!

beser tuh..ileks dulu~

eda_ej said...

ahahhah.. terajang saje.. haiiyyaakkk!!!

Kazman / Sue said...

uiikkss3x.... sabarr... jangan terajang.... bahayakan kesihatan tu...

munna said...

ayoyo wahida sudah marah ni.... semoga kembali ceria ye n...

dakcik said...

b cool yek..=)

idasm said...

mesti ada masalah kalau stress sudah mari.
tabahkan hati. tenangkan diri.. hehe...

take care dear....

eMMe said...

aa'ah Kak, jarang nengok blog akak entry emo2 nih...

take a deep breath kak!
Istighfar... rileks2...
hehehe..boleh ke?

tapi kalo rasa nak terajang,
akak terajang je, hahaha~
sori...tau tak lawak pun kan..
heehuu!

rasp said...

sabar laling sabar....
meh soh w'ouls geng pelangi gi karatedo skit itu org nak...

Rai Ourkizuna said...

tarik nafas panjang2....tahan.. lepas...

kalau tak berjaya...
pekup muka kat bantal jerit kuat2..

kalau tak jugak..
terajang je orang tu..

hahaha..

Rinna said...

Jika ada masalah bawa bertenang be cool okey.. dan bawa berbincang ngan sesapa..ker.. mana tau leh dpt jalan penyelesian..

NzA said...

aduyai, sapa la nk jadi mangsa nie??????

Aine Ainun said...

Singgah sini malam hari,
sekarang ni moga kak wahida dah tenang, eheheee

normal la tu, kita ada perasaan kan..jgn smpai tahap terjang udoh ler kak..;)

m.u.l.a.n said...

alaaa yang.. pesal ni.. jgn la camni.. meh sini ada sandbag boleh tendang2.. berderai pon takpe..

Tiramisu Fatiema said...

jgn stress sngat akak..takde idea tu pernah gak..nanti slow2 idea datang ok..:)

Softtouch [Hanim] said...

xpe wahida manusia mmg mcm tu..dilahirkan dgn mcm2jenis perasaan n emosi..

xpe yg pnting sabar ye n peaceeeeeee

azieazah said...

Terajang jerrrr...! hehehe

rosmina samin said...

Luar biasa entri hari ni.... Rilexxxxx :)

Nazayiena said...

Kita memang manusia biasa x lepas dr semua emosi tu...

mama aini said...

ehem..mood tak mari?..mama kerap alaminya..ha2x..maklumlah tuanpunya entry lemau je !!!..sabar ya, takmo terajang2 org tak baik tau.. :)

Pepel BoNda AmaNi said...

nak terajang...tapi kenapakah gambar tue...penumbuk...ok2..aku lari skrang sebelum kena terajang...:P

Bitt (double IS) said...

wooohohohohoho....aku pon kadang2 ada rasa sebegitu...hahahahhaa kalau ko main game yg perlu menghentam konpem ko menang! ehehhe

Mama Ema said...

alamak, nak kena lari jauh-jauh ni

MaryaYusof said...

First time aku tgk ko marah ni... Geram betul nampaknye tu... Sabar2...

kayyana said...

dah ok ke?