nuffnang advert

Thursday, December 8, 2011

prosperity....

selamat pagi semua....
pagi ni ada sikit sentap sbb tak dpt booking AA seposen tu...agak bengang di situ...memanjang waiting room...



dah la layan set prosperity ni sensorang semlm...tak de geng...sob sob....
AA, tolong la....aku ingin terbang lagi....



p/s: dabelcis beger dan GCB jugak yg menambat hati....

76 comments:

wida said...

wah..pantas sis.dah mkn prosperity ni.
jgn sentap2 sis:)

Tihara said...

sedap nye weyhh :)

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

baru je keluar kat tv..dah makan ye..sepantas kilat

Mamamya said...

aku pun lbh suka double cheese... :) sentap gak sbb aku pun x dpt booking AA ticket! haishhh...

wak gelas said...

wak pon sukak prosperity burger yg pedas tuuu... eeeeE wak dh datang niiii nk komen komennnnn..........

saniah said...

wahida...AA buat tambang seposen lagi? akak manjang takde luck nk dpt..ishk kena try lagi tapi sebelum tu nak mkn prosperity..sedap nampak.. :)

ejaMaria said...

huhuhu... time aku niat 'diet' je... ada la makanan yg datang menggoda... :(

mama aini said...

wahida..bestnya tgk wahida makan..mama dah obes kena kurangkan makan..hu2x..terliurlah pulak..ha2x..ni yg teringin nak terjah tghhari ni...

aanie said...

memang dok waiting room la time2 camni...
mau terbang ke mana lak kali ni??

Anum said...

hehhe
sedap
kali nie nak terbang mane tue

nurbeena said...

dh makan gak semalam...bukan set.

Tina Othman said...

baru bercadang nak makan mekdi lunch ni

saya mmg tak try pun sebab kompom satu hari stress tak dpt nak book, apapun gud luck =)

:: Mrs.Eady :: said...

saje bagi aku terliur la nih!aduahiii...

ppstt..kim salam kat NMO..ckp aku rindu gilak kat dia...*peluk dia ketat-ketat utk aku!*

fiza said...

Tak per, cuba lagi.

Aku dah mkn, memang fav prosperity burger nih.

lydzar said...

blom CNY lagi, dh keluar Prosperity eh. Ke sekarang ni mmg McD dh jadikan dia ValueMeal?

AA..mesti jamm website dia masa promosi ni

Nens Collection said...

bestnye..
akak nk terbang g mana lak..
leklu kak wahida..
kasik sy terbang dulu..
pasni kite terbang sesame ek,..hehehe

ratusiput said...

yeahhhh prosperity dah keluar...bessttt...tp ngah batuk ni...soh dia tunggu ble...ehehe...

Huda said...

belum lagi bukak air asia punya web, confirm stuck nanti, hehe..by the way kita tak makan prosperity beger, sedap ke?

nuyui a.k.a miss YUI said...

sdpnya!! wah..nak terbg gak!!!

iDa WiTh aLoNG said...

wah..cedapnyer..cepat dan pantas akak ni tau..kalu mcm tu letak sos cili lagi mabeles..gerenti makan sampai menangis..leleh air hingus..wakaka..

miss Fyqa said...

lapar plak tgk prosperity ni.. huhu

misya said...

yummy

♥ dak pink said...

Yummey, best sgt PB ni!

Tapi tak suka air kuning tu. Tak sedap!

Waqheh said...

dan2 gua terasa lapor yg aaaamat

Diana @ bilakukatacinta said...

terkesima jap

♥ Wina ♥ said...

high five! aku pun lagi suke GCB daripada prosperity :-)

ajumohit said...

sedapnya, sambil booked tiket sambil berprosperity

Masni Syafie said...

insyaAllah...klu ade rezeki xkan ke mana =)

Qhaifa Nur said...

wah, wah nampak sedap prosperity ni..
tergoda nok..

Syamimi Nazifa said...

sedap2 , baru makan prosperity semalam :)

ILA HonEyBuNNy said...

ooooh ok...

terus lapar n nak g kafe makan..ehheheh

lieynanilaz said...

prosperity sedap...nyum...nyum...:)

AnneRaini said...

ko nak kemana nok?berjalan sokmo..cer ajak aku.

CaDLyNN said...

wow..cepatnye mkn prosperity bege neh..

| SUE | said...

Suke GCB daripada prosperity...prosperity pon mkn yg ayam sajork..beef tk suka

munna said...

nak gi terjag MCD lepas ni

miloais said...

yep.... double cheese burger kat mcd yg paling sedap! my favorite!

Daddy Ziyyad said...

tak larat aku nok nak gigih ngadap website AA tu..hahahha

norhidana said...

sbr kak... alahai akak dh bedal yek prosperity tuh... hmmm sedap...

p/s: kak, apa cite kak nieza ek?senyap je blog dia

wahida said...

mrseady: ok, nnt aku sampaikan salam ko...

norhidana: dia ok, cuma ada sikit pening nak bukak blog katanya...hehe...

amirah said...

susah nak dapat hak yg sekupang tu kan..ntah2 dapat kat kroni..haha..bersangka baikkk jela..ko nak terbang mana lagi weh..? sedap per prosperity ni..setahun kuar sekali je kan

*SiRibenMerah said...

NK G MKN MEKDI

Amy Syaquena said...

sedapnya dearrr...tiba2 perut jadi lapar lak nie..

So Shy Lady said...

AA seposen brebut smua org ye.. nk ke indon lg ke dik?

fazrulnoor said...

ohoiiiiiiiiiiiiiiii...sedapnyerrrrrr

Semut Senyum said...

mak aii teliur den!

dakcik said...

sy pun dah selamat ngap tghari smlm!! mmg meletopsss..=)

Sue-Rya AQ said...

my feveret...harus dapatkan segera!!!

maszmadi said...

sedapnyer prosperity.....

nanti cuba lagik kat AA tu yerk.. hehe

::FAIZ FARISH:: said...

make me hungeri

Prettywrite said...

burger yang enak!
ooo..nak terbang g mana pulak next year kak?hehe..tak jenguk AA semalam..tak tahu pun ya..haha..

JunAina said...

tengah malam semlam ada kawan dapat gi JAKARTA seposen tu...:) jeles...:(

pagi ni dok try2 nak usha KRABI menderita tul dengan waiting room, dari pagi sampai tengahari...

Jemarioren said...

tengok prosperity, ingat CNY dah dekat, heh..

Munnafendy said...

mmg hazab la nk reserve kt AA kak..ai pun manjang je waiting..tmbh2 seposen..erm..untung la kalau dpt..

tak baik tau letak gmbr prosperity besau2 ni...huhu..teringinnnnnnn

Ena said...

ena pulak tak bukak pun promo tu sbb yg tahun ni utk jalan2 tahun depan pun terpaksa di batalkan.. sob sob.. jadi lupakan la dulu hasrat utk terbang ke mana2.. mencikkkk

~izan~ said...

rata2 gigih memasing tunggu nak book ehehe..izan je xpenah try sbb tahu xde masa yg tetap utk berjalan2,sobs!

kelmarin nk g beli prosperity,mc d klcc full giler! frust!

♥ Elin ♥ said...

errkk...!! x sangguppp..

Mama Gee said...

wahhhhhhh dah muncul balik arrr...nak nak nak...feveretss nih

cik ika said...

blnje la ika...blnje la..

cik ika said...

blnje la ika...blnje la..

eelobor said...

tengok gambar nie, baru aku teringat ada hutang satu burger prosperity ngan budak opis aku sebab dia tolong aku buat SKT kat HRMIS

etiey.com said...

oh my fevret!!! sejak kemunculannya dah 5 kali pekena... suka sgt!

intan_blur said...

samela intan wahdia..asik waiting rooooooooooooooooooom memanjang..
mencik!!

MamaEma said...

10 sen hanya dalam negeri jer..

Hanis Azla said...

bila time promo mmg susah bangat nak booking.. akak baru tgk iklan prosperity, wahida dah siap2 makan dah yer..

wahida said...

mamaema: luar negara pun ada, tapi kena cepat..

Rinna said...

Baru je layan properity burger hari Sabtu lepas..nyum2..

Bitt (double IS) said...

nasib baik dah telan tadi...hehehe kalau tak ko aku kasi ko terbang nanti....akekekekkekekee

Jendela Hati said...

kedua2 ank sy lahir dlm musim cny jd dpt la mkn prosperity beger yg ada sthn sekali nie

p.s tu la nak book AA kena Q lama laaa

Dilla Ady said...

menyelerakan ye!! apsal yg kt kluang punye sos die tak meriah camni sampai ai rase agak kureng prosperity tu??

ngelat ni..nk sos byk mcm ni!

Mimy Hamid said...

dah bermewah jugakkk ngan prosperity cuma nak tunggu burger ayam lak..bila niii

kayyana said...

tgh hari nak lunch kt mcd lah..

Nazayiena said...

nyum3x....prosperity dah klr....usha lagi AA.

Aida said...

wahida, kuah dia banyak gilerr ekkk .. kat damansara ni mcm kedekut kuah .. kering kontang jek!!!

akubiomed said...

GCB ini sedap tetapi tidak puas makan. :-)

wan nurul hezrina said...

akupun g makan benda nie minggu lepas..hakhak