nuffnang advert

Tuesday, December 20, 2011

kalau korang nak exam...

selamat petang semua....
korang adik2 aku tu kalau nak exam, meh pakat buat cenggini...

sure tak kantoi...hahaha.....



sumber: email

59 comments:

MamaEma said...

ya ampun....kalau bab tipu no satu lah..

*SiRibenMerah said...

neh dlm kelas neh.. saja2 tuh...

wida said...

x berkat kalau amik cam ni..hiks

~@mOi ~~ said...

uittt.. bijak2x.. tak penah terpk pon nak wat cenggini... biasa bawak toyol je letak lam pencil box.. hahahaha.......

pB said...

apa kes???

miss Fyqa said...

tidak2.. tak berkat tau tak!. hehe..

amirah said...

hahaha..sengal okey

mamyharraz said...

mula pandang pelik jugak mana dtg tangan tuh..

mmg kretif kan haha

Papa PUSS said...

Hahaha gilerh!!

Lya Colours said...

haha cool

akubiomed said...

Haa..haa..I like it.

mama aini said...

ha3x..pandainya !!!..

Nens Collection said...

hahaha..geliga btol..kikiki

:: Mrs.Eady :: said...

kakakakaaka....kakkakakaa...

GreenJade said...

keh2 kalu x kantoi mau kena lepuk2 pala lutut laju2

tak baik tau ekekeke

kasihredha said...

siap ada talian hayat lagi tu

Fabulous Me said...

Hahahahaha klakau.

Hanis Azla said...

aduhai.. mcm2 cara nak menipu yer.. he..he..

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

hahahaha terbaiklah

zuwaidah said...

sabor je laaa hehehehehe

eT said...

ada plak tukang amik gambo bg kantaoi...haha

khairul said...

bijak kepala otak

dakcik said...

wah kelesss gitu menipu! haha

Anum said...

wow pandainya
hahahhahha

whitecappuccino said...

Kalau kantoi siappp ko!

Qhaifa Nur said...

tak berani buat, takutnya...

mak encik | SZ said...

hadoiii!
pasni mmg cikgu tak bg pakai sweater/jaket dalam dewan dah!

Bitt (double IS) said...

akakakakakkaa

eMMe said...

hahahhaha power brani tu! idok la teman...... takot kantoi, mmg kene tendang kuar terus, hehehehe...

wan nurul hezrina said...

sekali lupa lak nak silent mode..hambekk koo kan dah kantoi..hikhik

CikPuanHaLia said...

hahaha..seb baik jaman aku amik exam dah berlalu..

CikPuanHaLia said...

hahaha..seb baik jaman aku amik exam dah berlalu..

Nazayiena said...

pakaian diorg nie pun sporting utk buat menipu..........(sian, baju plk disalahkan,hahaha)

Prettywrite said...

haha kalau kita rasanya tak boleh pakai sweater2 sume tu melainkan student yang demam..hehe

Dilla Ady said...

hahahha..pasni kalu jaga peksa kena beware bebudak yg pakai sweater!

Mimy Hamid said...

leh pakai wakakak bijak sungguh idea budak remaja ni

Cik Ecah said...

wakakaka....bijak2...

lienda said...

dulu dulu masa sekolah wat jugak camnie,tulis kat tapak tangan hi hi tapi exam math jelah tak ingat formula hi hi ....

KhaiRin said...

tp lom jamin apa yg d tiru tu btol 100% kn heheheeheh

dwaty said...

sib baik aku dah habis sekolah... kalau belum... sah2 aku 'tiru' cara ni... bukan tiru jawapan... hehehe

deqnoor said...

cet... tipu!!!

Mak Su said...

pandai bebeno...

Chik Att said...

chehhh.... tak berkat

Jendela Hati said...

bijak2...otak geliga hehe

Maya Mayana said...

wahh kemainn ank siap la ni kan? haha..

Amirah Adnan said...

tak berpeluang nak buat.. strict sgt mase exam hari tuh.. haha

fazrulnoor said...

ni lah yang terbaik

Fatin Mraz said...

panjang akal nih.. hehehe

Ila said...

hahaha..ada gak camtu ek...hehehe

sahromnasrudin said...

tak reti...

fiza said...

Hehehehe...klo nak meniru tu ada jer caranya kan.

Sue-Rya AQ said...

hahahaha..klau bab meniru, budak2 sekolah/U mmg pandai..mcm2 cara diorg buat.. :D

norhidana said...

ahak2 pandai nyer dia...

rasp said...

hahahaha panjang akal sungguh!

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

hahaha.. kalo nak meniru exam tu...mcm2 idea nak guna erkk

Pala Maldini said...

haha! teringat zaman aku tulis jawapan kat tali jam besi... kekeke!!

aReLaN said...

macam2 skill ade klu bab2 ni.tlis sgala nota kt mcm2 tmpt la.kt kalkulator,suar,tshirt,perghhh

Miss Nadya said...

bijak gila..:)

p/s :: hehe..bising jugak...tp nad xde baby lagi...xde masalah..:)

IxoR@ said...

hahahahahaa....

mmg brilliant ahhh

nasib bukan student, kalau tak sy tiru style gini time peksa...

hehehehehe