nuffnang advert

Wednesday, August 17, 2011

~WW~mak masak feveret aku....

ikan bawal masak sos....

68 comments:

Kakzakie said...

Warna dia pun dah memikat hati kakak wahida...:)

::FAIZ FARISH:: said...

menyelerakan

:: Mrs.Eady :: said...

mintak mak ko resepi aku nak baut gak...pleasee....nggee...

fazilzura said...

I LIKE IT TOOOOOOOOOO

Hanis Azla said...

nak sikit.. he..he..

Anum said...

sedapnya
salah satu fav anum

Myra Jay said...

Sedap sedap..

Myra lak lebih terliur kalau wat ikan goreng bawal..
nyummy :)

miloais said...

yummyyyyyyyy!~

terliur - boleh jadik menu iols di hujung minggu macam ni!

Fieza79 said...

menyelerakan..nyumm..nyumm
ikan bawal tu...faberet sgt..!

bonda dadif aka akish said...

adelah seeedapppp!!!

Sharifah Nadzarah said...

LAPARRRRR..KIKIKI

h4ni3 said...

sendiri masak punya gambar mana?
heheh

amirah said...

sedapnyaaaaa...oit pepagi lagi ni..

Dee said...

nak resepi bole?

NOR said...

resepi pliss....=)

salina said...

arghhhhh sedapnyerrrrrrrrr

wahida said...

izwa, dee & noor: okeh, sok aku tepek resepi ye noks...

eelobor said...

huhuhu...peberet aku gak tuh. bawal tuh di goreng dengan lumur tepung kfc, best gak.... huhuhuhu

intan morsalin said...

bestnya dpt mkn msakan mak kan....kalau duk dekat leh wat muka x malu...mintak je sekor...hehehhe

Raden said...

ok. org lain sume pose k...ini gangguan mental

Lya Colours said...

suka ikan bawal goreng garing2. nyum nyum

LuN@_aiDi said...

preghhhh!! ini pun peberet sy juge^^
sy mahu..sy mahu!!

cheqna said...

ikan bawal????
sedap wehhhhhh

:: Mrs.Eady :: said...

wokey!!tak sabar nak salin & nak buat!!well done sebab melaparkan aku..hahahaha..kim salam kat mak! :)

nurkaloi said...

wahh nk jugak !!

mamyharraz said...

suka menu ni jugak.tp jarang dpt jumpa yg sedap kalau mkn kt kedai..

Yan said...

Sedap makan dgn nasi panas2..Bertambah pasti..

dhiera said...

sedap tu~
adoii...naseb tak boleh makan

mummysyafie said...

dap nyer..bersinar2 je ikan tu ida.

Lia said...

sedapnya feveret saya jugak ni..hehe

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

hg nih suka bg aku terceluq ayaq liuq..

.izzati liyana. said...

mak aih gambar nye. setempek ha besor. huhu. seb bek tak lapar lagi.

mama tims said...

amboi manjanya..mak masakkan..

KhaiRin said...

waduhhhh kecur air liur...

p/s kalu nk kad raya: send nama n alamat rumah ke:

kolamhempedu16@hotmail.com

LiLy @ MumMyQiStInA said...

sedapnye..yummy..

Ena said...

perghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...

sW33tdARLiNG said...

masak sos namanya..? resepi plssssssssssssssss

cikgu isza said...

lama x makan ikan bawal..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

yummy! resipi?

eLLy said...

hurmmm sungguh lazattttt ....

Softtouch [Hanim] said...

perghhhhhhhh sedapnya.....terliur ok!

So Shy Lady said...

wow bleh trangkat meja mkn nihhh heheh

mcm nk buat gaklah ptg ni.... geng ngan sup cndawan mmmm pasti syiook

qemaishak said...

mengiurkan....

Umie Artoqiemie said...

PERGHHH, warna diaaaa.

myamyza said...

phewww.. telan air liur je lah aku kak..

MasZuber said...

oohhh tyidakkkkkkkkk

azzey said...

wow...wow...wow!!!

fazrulnoor said...

ingatkan ikan sardin

intan_blur said...

syer la resepinye..nak cube jugak..huhuhu..teliur nih

James Alexander said...

masak sos ni lebih kurang macam masak sweet and sour to ke...???

|| NaFiRaa || said...

adehh.. sedapnye.. meleleh air liur aku..huhuhu

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

babe.. anto sini ujirasa banyak, bleh????
terliur nihhhh!!!...

miss Fyqa said...

nyum2..
kak, bila nak belanja buka puasa ni..
hehehehe..

kasihredha said...

sure mkn bertambah2
nak join sama boleh? :)

wahida said...

james alexander: ha, betul la tu...

kasihredha: mmg saya mkn bertambah2 pun kak..sedap sgt...

Daddy Ziyyad said...

ikan bawal ni mmg glamer masak macam ni kan...ko pernah tak makan ikan bawal masak style lain?

zue said...

mak masak...apa2 pun sedap..kzue pun suka gak lauk mcm ni.

wahida said...

daddy ziyyad: ikan bawal goreng aku suka jugak..kehkeh...

ILA HonEyBuNNy said...

fuhhhhhh...

ikan bawal tu..ila selalu masak telur ja masak sos...boleh cuba nanti...

sedapppnya....xsabr nak makan..ehehhe

Bitt (double IS) said...

wowww sama citarasa....hehehhe

ajumohit said...

Uisshhhh sedapnya ikan itu, Klu Mak masak sememangnya sedap kan Ida!!!

MaMa AiNi said...

masakan mak memang terbaik...tapi seningga hari ni mama belum blk kekg utk berbuka & berpuasa bersama mak mama...uwaaa...

~izan~ said...

mujur dh kenyang smpai blog ni..kalau tak,mmg la kena lap air liur je hehe

NzA said...

bestnya kalau tinggal dkt dgn ma kan...hu.hu.hu....

rasp said...

yummehhh

Mama Gee said...

dapnyaaa....esok kena suh incik suami pi beli ikan bawal nih...hehee

wida said...

perrgghh..terbaek ni sis.

Zura said...

feveret sy jugak...:)