nuffnang advert

Wednesday, June 15, 2011

~WW~

chocolates from Haji Ismail Group, Langkawi

79 comments:

My Little Diary said...

nak ckit bule...?hehe

sha a.s said...

dlm byk² WW yg aku tgk kt blog blogger yg lain, ni la yg terbaik!!!!

i L.O.V.E chocolate!!!!!

p/s : mcm la ko nk bg aku khennn....

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

nak jugak...bestnya.........

nasazfrog... said...

nak cikit bleh........ :)

♥Mrs.Eady♥ said...

nak toblerone

NM02 said...

masa kau ulur kat aku nnt, aku nak pejam mata dulu... hikhikhik...

aDieyZa said...

yg mana 1 utk zana?? nak cikit kak.. hihihi

JARI YANG TERBARAI said...

fuh... ni kalo makan komfem nampak awet muda

mama iris said...

yang mana 1 aku punya??hehhee...

MaMa AiNi said...

saja je nak bagi mama terliur lah tu..he2x..coklat dr langkawi memang sedap..banyak shopping kat sana?.. beli tak pinggan arcopal yg lbh murah harganya dr yg dijual kat sini..

fazilzura said...

FUYOHHHHHHHHHHHH manyak nye choccccccc

bonda dadif aka akish said...

whoaaa...sis!!manyaknye...wehhh sedekah sket kat org jb neh...

=)

lalink7 said...

beli pukal ke? MAsyaAllah banyakk gilee..brpe habes sume nie?

::FAIZ FARISH:: said...

mak ai, banyaknya

wahida said...

mama aini: saya tak beli pinggan mangkuk kak...kurang minat...huhu...

..::SangRatoo::.. said...

sudahlaa Da..mcm ada utk aku ponn! :P buwekkkk~

wardah said...

ishkkk, takda ke untuk Kakal auntie?

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Wahhh..byknye borong cokelat.. :)

Anum said...

nyum2
nak satu

sahromnasrudin said...

sy tak nak coklat...nak pinggan mangkuk hehehheee

wani said...

MASYAALLAH MCM nak wat kenduri je.....pheehhhh setahun tak abis mkn ni huhuuu byk giler,mcm nak bukak kodai pun adeeeeehehe

ajumohit said...

hallamak nk sikit...feveret saya coklat bunjut dan daim

nurkass said...

wahhhhhhhhhhhhhhhh..
abis ke satu kedai ti ko borong..
coklat yg macam cloud 9 tu ko tak beli ke..

wahida said...

nurkass: aku kureng sikit ngan cloud 9 tu beb...

Ilhamny.com said...

WOW..!!!!!

bunga said...

tengok ni cam xmenjadi jer daet bunga..ahahaa

ct shah said...

thanks jah bagi aku cokelat tadi.dh habis masuk perot dah pun!nyum..nyum..

NzA said...

banyak tu...pinggan mangkut xbeli ke kt Kedai Hj Ismail Group tu.....naik juling mata kalu p situ....

Dee said...

utk akak ko ni ada tak? hahaha..

miloais said...

banyaknya jajan...
ok.. iols nak kinder bueno... bleh?

hik hik hik

Yan said...

wahida....

ni boleh bukak cawangan Hj Ismail Group kat KL ni..

Daddy Ziyyad said...

Macam mana lah Hj Ismail ni tak kaya raya ...semua yg ke Langkawi pakat borong cekelat kat kedai dia.....termasuk aku!!! ~haha

dwaty said...

saya pegi hari tu beli sikit jer...

ieda said...

nak satu dikkkkkkkkkkkk huhuhuh

Mamamya said...

fuyooooooooooooooooooooooo....nasib baik ko x borong dgn kedai hj mael tu sekalik ek...ekekeke....

anto jb sikit bleh???

maya amir said...

perghhhhhh...meroyan aku tgk chocolate;)

miss Fyqa said...

banyak tue. nak sikit buleh x kak?
hehhe

James Alexander said...

wow !!! banyak nye....

ni nak buat stock setahun ape...???

damn... sy jealous...

ZSqueenbee said...

kak wahida cayang...sye mnggu choclate dr mu..kih kih...

heavenly choc!!

kinder bueno dh nmpk..kisses dh nmpk..ok tenkiu..hihi

Ayuraza said...

nak lolipop gemokkkk tu..haha..review budget...nak pegi jugak...hehe

Ummi Alesya Sofea said...

waaaa...byknyer! nak cket blh?

Acik Erna said...

wahida..sedapnya..banyaknya coklat

dieya said...

pergh.. kenduri coklat!
ker nak wat berniaga?

Joy said...

suka daim n kisses!!

CGG said...

TERLIUR AI:_p


HEHE

eelobor said...

nak alamat umah saya ker?

qemaishak said...

WAUUUUUU...banyaknya...
stok berapa lama tu kak..

myamyza said...

uiiii.. tak nak share ke??
abang long sukee cokelat..
kahkahkah padahaalllllllllllll.....!!!

Jo Qusary said...

Sila hulur coklat anda ke sini :D

Muslimah Kota Cinta said...

teringin nak g langkawi lagi...shopping coklat byk2 mcm ni wieeee

amirah said...

uii..byknya cekelat..nak berniaga ke apa ko ni? ke nak bg kat kitorng selaku pembaca setia? hehe

eB ezrin said...

pergh.. akujeles wei... dekat2 10hb nanti aku roger ko eh? :)
namer eB dh letak dlm list :)

Cik Ezy said...

nk nk nk!!!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

waaaaaaaaaa banyak nye cokelat!!

MasZuber said...

ini memang banyak. mau 5 rats!

salwaismail said...

banyaknya! nak satuuu! :D

makdara TERdiva said...

nak bukak kedai ke?? thehehe

AI said...

- xleh mkn sorang2 tau..nti kene 'sweet piss'...hehe

ZZnoor said...

mau 1!! hihi..

munna said...

NAK COKLAT DAIM 1....

MULAN said...

kus semangaaaatt... nak sikit... ops nak banyak...!!!

Dilla Ady said...

halamakkkkkkkk...menggegar iman woooooo...bak sikit!!

Raji and Yeen said...

boleh kena kencing manis nih
bagi sini skit.. kasi lollypop jumbo tu pun ok lah xD

*∽ IZAN ∽* said...

perghhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!

gadisBunga said...

syurganya...!

Cik Ecah said...

weeeeeeeeeeeeeeeeee akak nak ckit semua cekelat tuh!

Softtouch [Hanim] said...

wa....banyaknya...semua sedap2....untuk anak angkat awk kat cni xde ke?hehehehehhe..
walkam back wahida....

syufaa said...

ngaaaa..akakkk!!
banyak nyeeee!!

Myra Jay said...

Kak, sedapnyer coklat.. Nak jugak.. :)

Nak Kinder Bueno, nak Daim, nak crispy.. boleh???

Ina Hashim said...

meleleh air liur akak nih wahidaaaaaaa

rasp said...

terbeliak biji mata ku...
setahun makan tak habis....
leh buka kedai coklat lah lepas nie hehehehehe

mummysyafie said...

berapa semua ni?? mmg untung la pak mail..

~aSHa~ said...

wow byk nye stok....

intan morsalin said...

nak DAIM...nak DAIM...nak DAIM....nak..nak..nak..nak jugak.....

cik zilla said...

NAK DAIMM PRISSSSSSSSSSSSSSSS!!

Anum said...

thanks beb, ingat gak ko kat kt org ek.....
hehhehhehe suka2

HonEyBuNNy said...

banyaknnya....

kena g langkawai la..nak borong cokelat banyak2....ehhehhe

azza said...

kak ida... utk aku ada x?

Zura said...

mesti 300++ kan harag nye..sy dulu pun rambang mata beli coklat kak...tp xsebyk akak..tp abislah dlm 100++