nuffnang advert

Friday, January 28, 2011

krushers & egg tart.....

selamat pagi semua....
kelmarin, balik keje teringin sgt nak makan KFC...lama dah x pekena KFC....asyik makan McD je...kami makan KFC di Restoran Jejantas Sg. Buloh...selain snack plate, kami order ni...

 menu terbaru dr KFC...Classic Mocha Krunch...hubby punya...sedap gilossss!!!

 ni laaaaaaaagi sedap!! Yogurt Strawberry Banana...sumpah x tipu, mmg sedap!! ko bayangkan strawberry + banana, sedap kan?

ni pun keluaran baru KFC, egg tart...dua2 ni pun aku yg pulun sbb hubby x reti makan, dia geli katanya...aku pulak, sedap je...laju je aku makan...ngeeeee....


p/s: niat di hati sebenarnya nak makan cheezy volcano..tapi unfortunately dia didtgkan sekali ngan fries...x de a la carte...serius beb, fries KFC mmg aku x leh telan, ntah apa apa rasa dia, sedap lg fries McD......so, x jadi lah aku order cheezy volcano tu, korang pernah try x? sedap x? aku selalu kalau KFC keluar menu baru aku cuak nak rasa sebenarnya sbb selalu menu baru, rasa dia mmg mendukacitakan...tapi, bila dah rasa Krushers dan egg tart ni, eh, sedap lak..wink!!

30 comments:

Ati Masrif said...

selalu makan KFC
tapi suka makan ayam je

bolehlah try air tu..nmpk sedap!

♥ Mrs.Eady ♥ said...

pagi2 dh buat aku terliur...siott jek!
kekeekke...ade yg cari kfc tghari ni kang!

btw..aku suka egg tart tuh!muahahaha...:)

~ yus ~ said...

kalau ke KFC makan ayam je...:)

Tapi air yg Wahida order tu nampak sedap lah....:)

Cik Jue said...

MCM BEST JE..TAPI TUE LAH KALAU KFC SUKA MKAN AYAM JE...

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Akak suka gila egg tart dia. sekali makan 3, gila tak?Okey mah tak de rasa hanyir telur. Suami akak tak suka sangat makanan yang dibuat dari telur ni, tapi bila makan egg tart KFC, dia layan plak. di kata tak hanyir.

IDAZS said...

lama dh tak mkn kfc.
terliur dh pulak.
pernah minum yogurt strawberi banana, tapi kat william. mmg sedap!

lps ni ramai la yg beratur kat kfc bila baca entri nie. hihihihihiih

amirah said...

dah terai ke tea 3 layer dia?

sahromnasrudin said...

wah...tak tau pun ade menu baru tue..org kampong la katakans hehehehee

wahida said...

amirah: tea 3 layer? x pernah dgr lak..sedap ke?

Daddy Ziyyad said...

kepsi pun dah byk kedai kek, jual tart..hahhaa

Amy Syaquena said...

wah sodap kasi ana terliur la..

chugie said...

eh, kfc ade jual egg tart?? biar betik!

HonEyBuNNy said...

ish...xleh jadi neh...kena g KFC jap lagi mencuba..mcm sedap ja...

rATu kEBaYA said...

egg tart dia memang sedap.. walaupun kekadang ada yg hitam..

dua minuman tu tak pernah minum lagi.. mesti kene cuba.. patut pergi petang ni

cikceriacorner said...

best2...nasib baik da kenyang..kalo x kene g kfc ni..heheh

Fieza79 said...

ehh menu baru ke..tak tahu punn..!

nurkass said...

adehh..bila kuar tu wida..baru ari selasa ari tu mkn kfc..takde pun air tu..huhuhu....egg tart tu mmg sedap..tgh2 tu rs cam aiskrim..

maya amir said...

alaaa...mencik..kat jb tadek egg tart tu.. kat spore jek ade.. huhu..sedih2.. tapi krusher tu ade:))

NM02 said...

dengar kfc je aku dah muak jah

bighagenjo said...

kfc ada tu eh??? tak tau pongggggggg! nak jugak! hee

rieyana ynn said...

segala nyer tentang kepci memang best..hehehe...k'ida..k'id..yana ada wat contest,...lau wajin jom juin..kalau k'ida wajin lagi pomote lew cikit...kahkah...;d

makdara TERdiva said...

ai paling suka egg tat..selalu beli kat kings..

NzA said...

nmpk cam sedap je tart telur tu...nk kena p cari gak kt KFC..nasib baik dkt jerrr dgn rumah...jln kaki pn smpai.....

Ogy said...

tak pernah tau pun pasal menu br ni...hmmm...kena terjah ni...

rasp said...

i pun tak suka fries KFC ...
tapi tingin plak nak minum air tu & egg tarts tu....

whitecappuccino said...

nampak sedap tu..boleh try nanti

Pala Maldini said...

wah! menarik... kfc ada egg tart..

semua restoran ada ke ?

wahida said...

pala maldini: semua restoran tu saya x tau la awak..yg saya pegi ni kat restoran jejantas sg. buloh...

mrsharis said...

aku dh try volcano tu..bg aku so so shj.. :)
ko kan minat cheese, boleh la try..

Softtouch [Hanim] said...

xtau plak kfc ada menu baru..thanxlah wahida buat n3 nie...ni nak cube nie..tp fries mcd mmg sedap...