nuffnang advert

Wednesday, June 2, 2010

inikah aku??

sekarang ni sume blogger sibuk nak tgk muke diaorg 20 thn akan dtg..aku pun teruja nak wat jugak...hehehe...means waktu tu aku dah 50 thn...mesti korang pun gelak tgk muka aku nikan???
takpe..yang penting bulu mata palsu aku tetap maintain hokkey??? wakakaka!!!


p/s: kalau mcm ni la rupe aku 20 thn akan dtg, agak2 korang my hubby pandang orang lain tak?

waaaaaaaaaa!!!!!!

4 comments:

Mrs MaMA said...

hehehe....dah follow

my-niezzareena said...

ah kau... kalu lagi 20thn... bulu mata kau tu dah tinggal 2 atau 3 urat je... cukup2 nak tutup biji mata kau tu. hahaha

hazilah said...

klu bulu mate ko tu...sampe 20 thn akan dtng... maintain..aje cam tu...ok kot... dia tak pandang owang lain kot..hak..hak..

wahida said...

mrs mama: thanks a lot!!

pn gebuz: wakakaka!!! lawak la ko!!

hazilah/along: tak larat la aku nak pakai bulu mata palsu sampai 20 thn lg long...