nuffnang advert

Tuesday, July 17, 2018

ayam kicap vs cilipadi gesek

Assalamualaikum semua...

korang dah pernah try ayam kicap + sambal gesek yang tengah hangat kat IG sekarang ni?
serius la wehhh...korang order confirm tak nyesal...
sedap gilos...
especially yang kuat pedas kaki sambal macam aku ni...
ni bukan IG review ke apa ye...
ni aku komen seikhlas hati...
kalau sedap macam biasa aku akan tulis sedap...
kalau tak sedap, kita complaint secara berhemah...heheh...

ni diaaaaaa....
ayam kicap dia best, ayam kicap tak pedas langsung tau...
sebab tu dia judu kan dengan sambal gesek yg pedas namateyy tu...
dia punya pedas bukan pedas plain tu...
dia punya pedas meletop kebabom punya...
i yg kuat pedas ni pun berair hidung tau...
tapi boleh habis licin sebab sedap punya pasal...

kami order ramai2...
sebenarnya ada lebih 10 bekas kalau tak silap...
ni amek pic mana yang ada je..

tayang lagi sekali...
mula2 masa order tu ingatkan nasi dia sikit je...
sekali dah sampai mmg ngam la untuk perut buaya i ni...kahkah...
ayam kicap sedap, sambal gesek terbaik, timun segar, nasi pun banyak...
berbaloi sebekas besar ni rm7..
tapi ada delivery charge la...
kami punya delivery charge rm10...
mungkin ikut route caj tu...
kami kongsi sama2 bayar delivery...
korang kalau nak try, pi la layan bijik mata korang kat ig ni @tigabudakgemok
confirm meleleh!

12 comments:

Amanda Suria said...

oooo IG tiga budak gemok..nanti nak skodeng..well nampak sedap tu..boleh la cuba ni

Ucing said...

nampak sedap (^_^)

ain.ya.nun. said...

tengok gambar pun dah telan2 ailiyo, kot depan mata ni, hmmmmm. (atkin ain, atkin kemonnn T__T)

dear anies said...

nmpk mcm mengecurkn air liur..

Inani Hazwani said...

Sedapnyaaa! Dah lama jugak teringin nak beli yang tigabudakgemok ni punya nasi. Heheh.

mama tisya said...

kt opis pn slalu juga order dr IG tigabudakgemuk ni tp kita xpernh try sbb xkuat pedas

anak denesor said...

omaiii terus lapa..ha yeap nak cuba la nnti

Qhaifa Nur said...

Mmg..nmpk pun sedap

Cik Rose said...

Pedas-pedas tu yang sedap.. nasib jauh.. kalau dekat, nak juga merasa....hihi

التميز المثالي said...


شركة التميز المثالي للخدمات المنزلية وتنظيف المنازل والشقق والفلل بالدمام والخبر والقطيف والجبيل
قسم خاص لتسليك المجاري بالضغط ومكافحة الحشرات وتنظيف للمجالس والسجاد والموكيت وتنظيف الخزانات
نقدم افضل الخدمات المنزلية بالمنطق الشرقية 0551844053

شركة تسليك مجاري بالدمام
شركة تنظيف منازل بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة تنظيف منازل بالجبيل
شركة مكافحة حشرات بالجبيل
شركة تنظيف سجاد بالجبيل
شركة تسليك مجاري بالخبر
شركة تنظيف منازل بالخبر
شركة تركيب وصيانة الكهرباء بالدمام والخبر
شركة المثالية للتنظيف بالجبيل

التميز المثالي said...


شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالدمام
شركة المثالية للتنظيف بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالخبر
شركة تسليك مجاري بالقطيف
شركة تنظيف منازل بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالاحساء
شركة مكافحة حشرات براس تنوره


التميز المثالي said...


خدمات شركة ركن الامثل بالمنطقة الشرقيه 0502644550 وتقديم كافة الخدمات المنزلية

شركة كشف تسربات المياه بالاحساء
شركة المثالية للتنظيف بالدمام
شركة تسليك مجارى بالخبر
شركة مكافحة حشرات بالخبر
شركة تسليك مجارى بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة تسليك مجارى بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالقطيف
شركة تنظيف بالدمام
شركة الصفرات للتنظيف بالرياض