nuffnang advert

Monday, April 2, 2012

model kolam renang yg nan hado....

7 model geng pelangi mewarnai Hotel Seri Pacific, KL...n3 bakal menyusul kemudian...

50 comments:

Hudalatip said...

amboi bukan main lagi yea..

wida said...

amboi..gmbr berendam tak de ke sis?

*SiRibenMerah said...

huikssss... pic seksi ko tayang noksss~ hehe

sisdee said...

aiseh napa tk pakai bikini kikiki

Neeza.Areef said...

ko warna apa mewakili 7 warna pelangi tu.. :D

Pepel BoNda AmaNi said...

mencari dan mencari di mana aku....huhuhuhu

Fazleyatul Aini said...

wow macam majalah mangga uols. kikikiki

Munn Jaafar said...

wahh kemain posingggggggg

.:fyzz:. said...

wahida..model2 kt atas nih leh jadi Malaysia next top model nih..ihikss.

eLLy said...

Lya ckap mcm majalah Mangga Hahahaha adeh tersedak aku dibuatnye ;p

eh lupa Hai Lya ... ;)

lieyalatif said...

auwwww...gojes2 semuanyer...mesti happening kan sis dpt gather2, borak2, n makan....tgk dah kat blog dee tadi...meriah gilos!

rasp said...

asal ada kolam...ingat mangga *majalah*
asal ada mangga...ingat kolam...
so korang nye keluaran bila nie?
hehehehehe...

|| NaFiRaa || said...

hahahaha... ingatkan model majalah mangga tadi.. hahahaha

nuyui a.k.a miss YUI said...

haha,model hebat ni..

Unknown said...

sakan depa no

mama aini said...

wah2x.. bestnya dpt jadi model!!.. :)

ejaMaria said...

bole letak kat majalah mangga... ;p

pB said...

seksi nya

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

pinjam sorang model boleh?

Azura R-Ju said...

amboi2... gaya seksi le tu

Kazman / Sue said...

haaa3x... gaya menarik...

eMMe said...

Kak Ida, bile gi Hotel Seri Pacific? dah dkt dah dgn PWTC, kalo tak, leh jumpe ari sabtu lepas, heeeee~

wahida said...

wida: kalau aku tayang gambar berendam, pitam korang tgk...haha...

sisdee: tulah, ingat nak bawak bikini, tapi lupa lak...wakakaka...

neezaareef: aku mewakili warna biru...hehe...

pepel: takpe, next time kita jumpa lagi ye nok...

lya colours: kan? mcm majalah mangga kan...kehkeh...

rasp: tunggu keluaran bulan depan ye kak...ngeee...

emme: aku pergi masa balik keje ari jumaat lepas...ko pegi pwtc ke nok?

norhidana said...

ingtkan ikan duyung td hehehe

Fiza Rahman said...

Dah macam retis fofular ☺☺

aReLaN said...

phewwiitt..nak kenal ngan model2 ni leh???hehehe

jariah syantek said...

kelasssss

saffiya_aleesya @ echa said...

wahh nasib baik xde aksi2 seksi di kolam renang heheheh

ajumohit said...

Heheh sopan xpe, klu Kat tiang tu aku takut nk tgk kekekek

Dr K said...

ni model terbaru majalah Manggis ke?

hahahahah

Azian Elias said...

wamboiii...kemain korang..

Azian Elias said...

wamboiii...kemain korang..

wahida said...

arelan: dorang semua dah tak available, kecuali yg tudung pink ngan baju oren tu je...cer la try kalau berani...haha...

sudipVSsenduk said...

agak2 kaki sapa paling banyak duit syiling..

::CIK LYNN:: said...

sronoknya possing maut kt kolam...hehe

akubiomed said...

Aiks sekadar celup kaki sahaja? Mana trill. :-)

Misz-ella said...

mesti paparazzzi tgh rebut2 ambik gambar. hahaha

miloaiskurangmanis said...

gaya sorang2 dah boleh jadik model dah tu
ahahahaha

Mimy Hamid said...

blogger top model ni..hihi

fatin said...

phewitt!

nazayiena said...

Celop2 kaki je model2 nie?...

dear anies said...

da main air tu, sure ada yg x mandi pagi hehehehehe

Dee said...

hahaha..gambar seksi nok..cer kau tgk betul2..

♥ Vna ♥ said...

phewitt!

ain.ya.nun. said...

Cerita lah sikit pasal geng pelangi ni. Nak tahuuu. *gedik

GREENJADE said...

phewwghhh duyung2 ber'posing'an..

ni utk cover majelah ape? keluaran bile noks? mak tungguuuuuuuuuuuuuuu!!

emarieys said...

seronok berendam kaki..lebih seronok kalau berendam satu badan tu

[sutera kasih] said...

wahhhhh blh jd cover majalah dh tu kak hehe

Softtouch [Hanim] said...

semua model comei2.....

Emy Tak Kecik said...

cedap!