nuffnang advert

Thursday, December 15, 2011

kau ada? ( part 3 )

selamat pagi semua....
hari tu aku ckp aku nak upload gambar2 aku ngan Nabil dan Jeff Sepah kan? hari tu aku upload satu gambar je, bikin intro...heheh..pas tu ramai lak komen nak tgk gambar Jeff Sepah...moh la aku tayang...kehkeh...

Nabil dan Jeff Sepah diundang utk menghiburkan kami pada makan malam ofis aku hari Jumaat lepas....

Nabil ni sgt sporting tau...pas tu lawak giler la dia ni....ada jugak yg kata lawak dia ni kasar, tapi pada aku ok jer....selagi tak menyentuh sensitiviti agama, politik atau bangsa, mak ok jer....

masa melawak kat stage hari tu, sempat dia ckp rumah dia dekat Jalan Duta ni jer...so, mmg dekat sgt ngan ofis aku...jln kaki pun boleh...hahaha...

pas tu tarik sekali isteri Nabil ni....nama dia Zira...pun sgt2 ok dia ni...sporting...cantik lak tu...natural beauty....

tapi bila aku ckp kat Nabil, cantik la isteri awak...ko tau Nabil ckp apa? " alah, mekap..."...kehkeh...tak guna punya laki...

tetiba bila bergambar ngan Jeff aku jadik sopan...apa kessss?? dia ni pun lawak...tapi masa dorang melawak hari tu, Nabil byk kuasai pentas drp Jeff ni...Jeff byk back up je....apapun, dia tetap lawak dowh...eh, suara dia nyanyi pun boleh tahan tau....

semoga Allah terus memberi idea pada mereka utk kekal melawak...



p/s: tgh get ready nak lari dari ofis sbb ada training evacuation drill jap lagi...

91 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

nok..apesal ko pegang dada si bini nabil tu??hahahahahahha...

mak encik | SZ said...

eeeee mmg sgt kiut la bini nabil tu!

jepp sopan malu2 meaww plak bergambar ye...

qemaishak said...

satu je nak komen...
baju akak cantik..

wahida said...

mrs.eady: aku nak pegang bahu la sebenarnya...hahaha....

mama iris said...

lawak gmbr ko pegang ketet zira....
jep ensemmm...hehehhe

SYANI said...

Bini Nabil tu memang cantik. Tapi yang si baju kotak2 tu pun comel...Hehehe

mama maman said...

apasal parking tangan tak situ... awww.. malu mak tgk.. hhhaaaa...

niezzareenamemory02 said...

sumpah aku tepon muzium dari 7003 kat east.

miss Fyqa said...

kelass ko kak!. ehee :)

ajumohit said...

Ida, dah tentu2 aku xde hihi, Aku jeles tahap gaban seh!!!

Mimy Hamid said...

lawa tul la baju ko nak kena cari ni..hamboi ko berpelukss ngan bini nabil mcm fren fren jekk

ejaMaria said...

jelez ah...
^_^

wahida said...

NM02: kot ye pun, tak yah la komen kat sini...hahaha...

mimy hamid: tengs nok...nnt dah beli dress ni tayang kat blog tau, aku nak tgk...hehe...

maya amir said...

lawanye bini nabillllll;)

CaDLyNN said...

fuiyoooooooo

kasihibu said...

kiut je pandai ida bergaya dgn si lawak nabil tu

lydzar said...

hahaa ramai sungguh yg perasan apa yang tangan ko pegang.

Sue-Rya AQ said...

x sempat nk bergmbr ngan diorg..pdhal bole je nk bergmbr sbb my husb standby kt bilik persalinan ngan dorg..tp mood nk bergmbr agak kureng mlm tu..hmmmmm... :(

fiza said...

Tgn ko salah parking erk ☺☺☺

Zana Adieyza said...

cun la akk pakai baju tu.. make up pun cantik, natural!

glamour akk bergambar dgn artis jer... hihihi

mamyharraz said...

nak bgtau sekali lagi dress wahida sgt lawa.. ;)

suka nabil&jeff jugak :)

AnneRaini said...

tak mo jeles...huhuhu

amirah said...

nabil cakap cenggitu? hahaha..sungguh kurang sopannya laki!..apsal kira nmpk cam ok je kalo ko parking tgn kat situ pun..hehe

Huda said...

cantiklah bini nabil kann..

MamaEma said...

terus control ayu bila dgn jep yer...hehhee

norhidana said...

ohhhh jelesnyer i kak... siap blh gambar2 dkt2 gitu... tp akak mmg nmpk lain bile gamabr ngn jeff...nmpak cam control cun gitu heheheh...

Lya Colours said...

suka jepp !!!

♥ dak pink said...

nabil tu dulu skulmate den tau kat teknik pd

Fabulous Me said...

Khelassssssssssss

miloais milo said...

cun bini si nabil...
dan tuan punya blog ni pun sama jugak...

best banget dinner opis uols ni...
jeles iols nengoknya!

iduraz said...

ensem gak si jepp tu ek..ahaks...sore dia boleh tahan gak kan

Dinas Aldi said...

Feewwwittttttt!!!

Cantik la baju ko noks, suka akak tengok!

Cun eh bini Nabil tu, manis ja nampak orangnya.

..::SangRatoo::.. said...

terbias wajah sopan dan ayu kau masa bergambar dgn Jepp..seriusss :D

Yan said...

amboiiii..kemain kita yeeee...sakan mak..

KSWSK said...

nabil mmg best..

Anamarza said...

suka la baju U tu, cantik!

Hanis Azla said...

wah.. suka tgk rambut wahida.. cantik..

TiTi said...

wah akak pun dah retis! glamour u hehe tp isteri nabil mmg cute kan :D

Tihara said...

mamat tader ker? haha
cute wife nabil,awak pun tiut dgn dress yg cun itu :)

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

nak jugak..meroyan aku kau gambar dengan nabil..hahahaha aku memang tak ada....

::NureeN:: said...

sporting abes.. member asben & adik nureen sndri ada org panggil nabil sbb muka nk sama :P

Pepel BoNda AmaNi said...

masa aku dok kat seremban dulu..selalu la melepak ngan si nabil nie...masa tue dia lum jadi artis lagi la..still mat despatch....

Hanis Azla said...

wahida : utk trip tu akak spend dalam 2500 gitu.. pakej hotel + tiket : 1300. Spend dalam USS tu untuk satu family : makan minum + souvenir dalam 700. 500 lagi minyak, tol, makan di JB.. harap2 info ni membantu..

KhaiRin said...

isteri nabil tu merangkap PA dia skali ke?

adarnadzmie said...

amboiii dik dh dpt bergambor ngan jejaka2 ensem tu dh lupa yer jejaka yg satu lg.... hehe...

akubiomed said...

Segak pelawak Raja Lawak bila mengayakan baju kot. :-)

Myra Jay said...

Maybe sbb Jeff pun sopan, akak pun ayu je ;)

wahida said...

pepel: ko lagi hebat nok...berkwn rupanya ko ngan Nabil yer...

hanis azla: tengs kak...sgt membantu, harap saya dpt simpan duit nak pegi tahun 2013 nnt..tahun depan tak leh gi sbb kena get ready medan dan jakarta...huhu...

wahida said...

khairin: tak pulak aku tau

wida said...

cis..sabor jelah kalau dapat laki cam nabil tu..hehe

Munnafendy said...

apesal jepp nampak hensem ni kak??

*alah,mekap...hahahaha

eB ezrin said...

yang haku nih dok tgk ko jerk dear, lawa sgt :)

Sharifah Nadzarah said...

wahida ..jelsssss!!! i tau...
baju u tu cantiks la..

intan morsalin said...

huhuhuhu...xde gamba ngan retis cam wahida..

idasm said...

bila dh posing byk2 chenggitu... dgn u sekali jadi retis. mmg masuk.. hehe. cantik isteri nabil. sporting diorang kan. best!

rasp said...

mmg cantik tul bini nabil tu ye sis...

intan_blur said...

Aku xde...tu yg jeles..huhuhuhu..jeles sgt..blh??
hehehhehe...cantik kan bini dia

Qhaifa Nur said...

seri pengantinlah katakan...
dapat berposing dengan mereka..
kalau saya suka bangat..

Aida said...

kak, klaka lah ko .. ada ke patut tangan tu parking kat dada bini si nabil .. mesti dia mcm ehhhh

|| NaFiRaa || said...

huhuhu.. jeles aku tengok nok!!!

Nens Collection said...

mabeless!!..gileerrr x best kalo jupe artis yg lawak camni..seronoknye..hehe

lieynanilaz said...

aku pun jeles gak tau!!

amiey lee said...

wahhh kelasss...rupanya akak matrade juga

Dilla Ady said...

okeh...jelesss!!

ha ah cantik bini nabil..muke die iras2 ira ERA..

Daddy Ziyyad said...

wakakakaka..aku suka betul dgn komen Nabil tu "alahhh make up"....

ieda said...

uishh x tahan jelesss nie .. jeff sepah leh tahan handsome kat dlm pic nie .. ke sebab duk sebelah wa .. :))

alamakkk ngapeee lah bini nabil nie seksii bebenorr .. loor sayang kan

haaa dia bergambar ngan wa , nampak wa lagi sopan dan manis tau dikk .. seyesss bukan ampu2 nie .. :))

So Shy Lady said...

akk sjak tngok bini nabil dlm segmen apa ntah kt tv trus tsuka kt dia coz cara dia ckp tu nmpak attractive

MaryaYusof said...

Nabil tu org kg sey tu...ahaks tetibe lak mengaku...die tinggal dekat changkat view...hehehe..saje pecah rahsia...wife die mmg cantikla...

kasihredha said...

akak tak de dik
uwaaaaa

sisdee said...

haah le cute tul wife nabil..btw ur dress lawa le wahida :)

Alin Marlini said...

giler sporting Nabil...siap kaut bini sekali..bestlah wahida...

Salina@IbuAqil said...

Wife Nabil mmg cantek..
Si Nabil ni sengal je rupa dia.. Hik3!! Mst duk wat wife gelak je kejenya..
Si Jeff ni nampak serius pun ada kekadang tu.. Hik3!!
Sis, awat sopan bebenor dlm pic last tuh.. Ayarkk!!! Control je rupanya.. ;p

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

T.T sampai hati kau....buat aku jelessss weiii... owwhhh nabil~~

GreenJade said...

hehe kemahin meka2 yer..aku xde la noks. jelez mak hak hak hak

Kakzakie said...

Wahida pun ala-ala artis juga style malam tu ye:)

Ena said...

WAHHHHHHHHHHHH...


canggih la kan.. bang bil & sepah yg diinvite... syok bangat...

Anum said...

comeinya bini nabil

Daddylicious said...

kemain seronok lagi..

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

sempoi ngko weh, tangkp gmbr ngan nabil posing mcm2 gaya..kalau aku, mau nyerr keras kejong kat situ..hehehe

Lin said...

Glam gitu..byk bergambar ngan artis ek....

Acik Erna said...

wahida..isteri nabil dengar ke..mau merajuk tu he he

wahida said...

acik erna: isteri dia dgr kak, tapi bini dia senyum je, dah faham sgt kot si nabil ni berlawak je kejenya...hehe...

ArELeEz said...

aah. zira tu mmg sweet.. santek.. kiut.. putih melepak! sker gak tgk dia ngan nabil.

dakcik said...

wah bestnyaaa..diner ade artis tu..;) kalo kitorg nan ado! hahaha

p/s : eh, cntik bju akak! ;)

missgee said...

Akak,
Lawa baju..
Kalah bini Nabil :)

Jendela Hati said...

eeeeeeeeeeee jelesssssssssssnya tgk... kita nie peminat nabil laaaa... suka nabil sejak dulu...

whitecappuccino said...

cantik baju kotak2 tu! sweet wife nabil.

mama aini said...

wahida cantik kan isteri nabil tu..wahida pun comil juga..

Biuty Burritos said...

memang akak xder hehehe..disebabkan serina sudah memblock blog dia sendiri.(lamanyer..terkejut aku bukak hr ni blognyer xupdate..hisk keciwa) so akak layan blog yg satu lg interestng ni..ha nnti dtg rasa burger baru pulak..gerenti menyengat

wan nurul hezrina said...

jelesnyer....nak gak gambar=(eh cumiljer ko ek..dah mcm retis aku nengok..jepp tuh mcm cover macho jerk..hikhik hilang dah muka kelakar dier..nabil still nmpk kelakar=)

DeQWa said...

bestnyer...........