nuffnang advert

Thursday, May 26, 2011

sweet dream sayang....

 selamat petang semua...
antara decoration bilik anak2 yang menarik utk dijadikan pilihan...









semuanya pun cantik2...pandai dorang decorate...


p/s: si abang tu masih tak nak pisah tempat tido ngan kitorg...dia kata takut....yang pasti tahun depan kena jugak!!


sumber: email

46 comments:

Maya Mayana said...

salam wida...kalau mcm ni mesti anak yana makin syg nk tinggal katil ni :P
anak yana dh try pisah pun tp kadang2 dia masuk bilik cari omak dia sebab nak tidur sambil gentel2 rambut omaknya...so nk wat lagu mano tu?

si tuan putri kiUt said...

wahhhh kalo dapt bilik cam ni...mau tak kuar2 bilik dibuatnye...hahaha

nurkass said...

huh..
kalau camnilah confirm makan pun dlm bilik..haha

NM02 said...

ala.... anak2 lena, mak pak kaleh bilik lain... betul kannnnnnnn

::FAIZ FARISH:: said...

aku suka no 7, kalau mcm tu, bukan anak, rasanya bapakpun nak tido. hahaahah

CGG said...

COMEINYE:)

SUME COMEI..

tak shabar nak decorate:)

amirah said...

cool giler yg kereta2 lumba tu..perghh...kalo camni mak pak lak tumpang sekaki tido sana..

Ayuni said...

cantiknye, utk ank2 laki sure x kn merempit, dok kt bilik je, hikhik...

Cik Ezy said...

comelnye bilik..
kalo dpt ni xkuar bilik sebulan..
haha

ArELeEz said...

leez cop yg blue2 ice tuh. terasa spt berada di korea sambil main baling2 snow ngan bae yong jun lak! ahaks3..

wida said...

bilik ada tayar kereta tu mmmg rare lah.sy pilih tu..he

♥Mrs.Eady♥ said...

kalo rumah ku besar & bnyk duit mesti aku buat mcm ni jugak utk anak-anak..:)

~ yus ~ said...

wah! Ini bukan anak je suka, omaknya pun suka, rasa tak nak tinggalkan katil..hihi

makdara TERdiva said...

dah mcm alice in wonderland puloks! :D

lydzar said...

cantik..hukhuk buat masa ni takdek plan lg nk deco bilik utk anak2..2 bilik selain master bedroom tu penuh barang n baju je..mana la nk dicampakkannya

kayzie said...

wooww..berangan dah ni..haha..kl lah leh wat kompem maknye minta nk tdo dlm blik anak gak..haha

qemaishak said...

bagus gak ni baru anak nak tido asing gamaknya kalau ada bilik cantik camni hehe

Ena said...

suka pic yg ke-4 tu.. sejuk je rasa colornya.. :D

mrsharis said...

tu baru bilik anak..macamana pulak la bilik mak bapak diorang..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah..cantik2 belaka..
maunye x kuar bilik klu dpt bilik secantik ini..

dwaty said...

no 1 budak2 cepat besar coz tengok lembu nak susu...
no 2, tidur tak lelap takut pondok roboh...
no 3, tidu mata tak tutup...
no 4, payah nak bangun... sejukkkk... no 5, mak bapak berebut ngan anak nak tido sini...
no 6, melahirkan budak yang bijak
no 7, kalau laki takde dalam bilik, taula dia tido mana...
no 8, nice tapi buat aku jadi pusing... hehehe
no 9, i like....

bunga said...

wahhh..mmg cantikk..leh wak contoh bilik tido nanti..

Hanis MY said...

semua pun cantik2...ala kiutnya anak teruna akak tu, nanti dah pisah mlm2 sure g bilik tido akak jgk kut hehe..

etiey.com© said...

mak haih cantik2 nya.. bila la eysraf nak ada bilik sendiri ni hehhee

fazilzura said...

adeh x termampu nak wat gini, kene pangil Eric leong lew

mummysyafie said...

aku suka yang racing car tu..bila la mampu buat macam ni

munna said...

WADUH..CANTIK2 SEMUANYA...TAKDE BUDGET LAGI NAK BUAT MACAM NI...

ZSqueenbee said...

akak cayanggggg...sukenyeeeee...lgi² time nk dpt baby ni teruje lak tgk bilik² chomel..pia ngn zz pon tgh usaha nk wat bilik tuk littleman kami..hihi..insyaAllah kalo ade reezeki..

Mamamya said...

anak2 aku pun tiga2 masih tido celah ketiak mama/baba dia...ntah bila nak pisah bilik gamaknya...tp aku rasa lah klu aku deko bilik dia org mcm yg kat atas ni...kompom dia x mau dah tido ngan aku lagik....

ieda said...

semua sgt2 sweettttttttt kecuali yg ada tayar tuuu ... x maooo lah :))

MaMa AiNi said...

mualaikum salam wahida..salam kenal juga dari mama...cantik kan decorate tu...mama minat yg ala2 bali sikit..he2x..ala2 kayu2 gitu..tapi susah nak bersihkan...

kasihredha said...

bertuahnya anak2 yg dpt bilik mcm ni kan...

redza said...

klu camni..2 hri 2 malam pon belum tentu bgun tido tu

myamyza said...

kak kite cop yang ade tayar bersusun tuh...fuhhh!! santeekkkk

NzA said...

bukan budak2 jerrr seronok dpt bilik camni, kalu akak confirm xbangun2 weh...

ops!!!!bahayanya abg tidur dgn mama!!!

Zura said...

suemnye cantik2 kak...

miss Fyqa said...

perghh, semua cantik.

kalau saya, saya tak kuar bilik pun takpa. Hehehe.

whitecappuccino said...

maunya tak keluar bilik dapat bilik cam ni.

sya hassan said...

bilik ke4 dgn yg ke 5 tue cantik.. simple.. sesuai la for girls.. :)

HonEyBuNNy said...

adehhh..

cantik bebenooor la kak...kalau bilik ila macam tu pun ila nak..heheheh

eelobor said...

tak mampu la saya nak hias bagai....

sahromnasrudin said...

perghhh..mewahnya.....sesuai utk org kaya je huhuhuh

AEDAN said...

Kalau bilik macam ni, aku rasa MAK BAPAK pun turut joint tido sekali.
tapi tak boleh Bla bila ada TAYAR dalam bilik tido, buat sarang NYAMUK aje...!!!!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

sblum deco bilik anak kena deco bilik mak dulu hihi

rasp said...

tetiba tingin nak beli rumah yg byk bilik...
leh deco2 gini kan hehehehe

PutRee SeJiNjaNg said...

suka yang blue & white tu...nice & simple..