nuffnang advert

Wednesday, March 28, 2012

~WW~ meleleh....

 peppermint meleleh dari dalam coklat...

last kopek coklat dari Langkawi sejak balik dari sana Jun lepas....haha...

61 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

humak aiii...giler jimat dari jun!hahahahaaa....

lieyalatif said...

kawan lieya suke gile coklat nie..dah le kat langkawi jek ade kan .....lieya tak minat, dah rase mcm mkn ubat gigi wakakakaak...kampung sungggooh aku noooo hahaahah

wahida said...

mrs eady: bukan jimat, sbb shopping coklat terlampau byk, tu yg sekarang baru habis tu...

Myra Jay said...

Memang terangkat :)

yana-feehily said...

pegi langkawi punya la beli coklat smpai tak sedar rm200 melayang utk coklat sj..huhu T__T

eima said...

slalu mkn yg ade caremel gitu yg ade mint tak penah lagi ...pelik tak rasa coklat campur mint ek ... ggegege

♥ Wina ♥ said...

daru Jun lepas?? hebattt!

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

wah sedapnya...
kalau aku dah lama habis...punyelah jimat

sudipVSsenduk said...

saya suka apa-apa coklat yg ada mint.. kombinasi yg mantop

Aine Ainun said...

Byaknya borong coklat samapai x abes lg, pasaipa x hantaq kat i..hehehehe

eh, nape x penah jumpa ek cadburry papermint tu, kesian nya sy...huhu

wahida said...

eima: pelik? tak lah...anak2 suka, hubby laaaaaagi suka coklat mint ni...feveret dia ni...

Anum said...

syoknya

intan_blur said...

memang tgh meleleh pun aku ni ha tgk cokelat nih...huhuhu..post la sini sikit..!!!

Huda said...

aik, meleleh gak nengok ni..

tumblebugs said...

aku ada lagi... bila nak habes daaa

norhidana said...

wahhhhhhh msh ada lg tu kak dr thn lps... kalu kt umah comfirm tak sampai sebulan dh ilek...

kt langkawi bnyak coklat yg pyh nk jmpa kt kl... tp mmg tak penah la sampai blh meleleh gitu... hheheheh msti syok

ajumohit said...

sedapnya noks, kot ye pon pas lah sini skit hehehe...sib bek tak expired lagi ye

sisdee said...

wow!!! mmg klu ke langkawi rugi tak beli coklat hehehe

wahida said...

ajumohit: mmg tak expired lagi...dah check...hehe..

CaDLyNN said...

alamak..sedapnyeeeeeeeeeeeee

ejaMaria said...

sedapnya... meleleh air liur kita plak dah... ;p

CintaZulaikha said...

wahhhhh, sedap, ni yg nak pi langkawi agi nih, arituh tak sempat nak beli apa2.

misya said...

suka la coklat ni

GreenJade said...

ommak aih boleh bertahan lama stok ko ye noks? kalu aku ni mau 1 beg besor tu sbulan bley abis lesap licin keh3

Pok Amai-Amai said...

Peh! Menarik, tertarik...gile ah!

ieda said...

wahhhhhhhhhhhhhh zalim nie huhuhuh

Mamamya said...

adoiiii...air liur aku pun m'leleh....hahahaaaa...

Neeza.Areef said...

aku mmg x suke klu makanan ada peppermint..angin2 gitu kan..klu cekelet tu ceklet je klu nk sjuk mint tu mint je..

peh lamanye simpan coklattt.. :p

Sari Yusa Ibrahim said...

mesti berangin jer kannn

Lia said...

adooilahh.. mmg terliur lah.. n:)

rasp said...

terasa rasa sampai ke tekak i nie sis kesedapan dia tu hehehehe...

Munnafendy said...

aik...apesal pg langkawi hari tu tak jumpa pon cekelat nih? =(

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

pernah try makan coklat ada rasa peppermint... tapi...cam xlalu tekak plak.. huhu

miloais milo said...

sedapnyaaaaaaaaaaa!~
rasa nak beli cokelat masa lunch karang!

Daddy Ziyyad said...

melelehhhhhhhhhhhhhh! haha

kasihredha said...

tahan air liur meleleh...uwaaaa

wani said...

amboii pagi2 pandaidok bagi meleleh ayaq lioq orang haha

|| NaFiRaa || said...

kat rumah pon ade 1 kotak coklat nih.. x de nafsu lagi nak makan.. kalo dh datang mood makan coklat.. sekejap jek licin!

Sue-Rya Qistina said...

huhu..saya ni hantu coklat..beli x x sampai bape hari dh abis.. :P

Kazman / Sue said...

peerghhh.... yang tengok pun meleleehhh....

fiza said...

lamanya ko perap coklat nih ☺☺

Jahat tau, buat ibu ngandung ni terliur jer. Kat KL ni tak pernah lagi jumpa perasa pappermint.

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

pergh.. melelh siot nengok.. setakat ni lom kesempatan lgmkn coklat ni :(

Rai Ourkizuna said...

yang tengoknya pun meleleh je... kalau saya silap2 tak sempat sampai rumah da abis nih..

cheqna said...

weh mek kak
expired doh tu
hahahaha

Sekadar Coretan said...

Akak ada beli coklat kt coklat ni dari kedai coklat kt JPO minggu lepas harga RM 15 sekeping kat Langkawi berapa ek? Just nak compare harga je utk pengetahuan kalau masih ingat la.

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

perghhhh....mai sini sikit...

Yuzy said...

Perghhh....meleleh....

sW33tdARLiNG said...

eerr mcm bukan taste aku jer noks

Dee said...

dee tak sukalah peppermint..hehehe..

wahida said...

cheqna: belum lagi nok, dah check dah...haha...

sekadar coretan: tak ingat la kak, lama dah ni...huhu...

sweetdarling: tu la, bukan semua suka coklat peppermint ni, tapi laki aku berhantu tau coklat ni...

Reena said...

first time aku tau ade coklat cenggini....nmpak sgt x pna g langkawi kn..uhuhu.....walaupn aku peminat coklat...tp klau ad ppermint ni...mmg idok ler..hihiih

Kamalia said...

slrrrpppp..tak penah pom makan ini cekelat..pos sikit kak.;p

Nazayiena said...

Amboi coklat beli thn lps?x pandai mkn coklat ke anak2 Ida?

wahida said...

nazayiena: dorang pandai mkn coklat la kak, tapi sbb shopping byk sgt coklat, sampai tak terabes coklat2 ni kak...ni baru habis ni...huhu...

Salina@IbuAqil said...

sodap ke?! ;)

eLLy said...

perghhh lamanye ko simpan stock!

munna said...

aduhai sedapnya tgk isinya yg meleleh tu....

mama aini said...

ehem..lamanya baru dihabiskan..sayang nak makan ek?..he2x..

[sutera kasih] said...

favourite tu kak ! :)

Mama Ema said...

tak expired ke tu?

akubiomed said...

Langkawi kalau ke sana wajib membeli cokelat. Bermacam-macam jenis dan perisa dijual. :-)