nuffnang advert

Wednesday, March 30, 2016

ini semua poyo!

Assalamualaikum semua...

ok, aku sambung sikit lagi Family Day ofis aku..
ni dah kira last dah ni...
sori ok kalau buat korang boring...
aku kena up jugak sebagai kenangan aku dan kawan2..
siap dengan laki masing2 pun sporting...hehe...

family day tahun 2014 weiii...
lamaaaaaaa punya citerrrrr...
ekekekek...
#jangankecamsaya

 amboiiiii gedik sangattt neh...

geng antu jepun...
sayang korang ketat2...

mana ntah kasut yang aku pakai tu...
nak kena selongkar balik rak kasut...

sweet la pic ni...aku suka...

model ofis...puiii...
paling over dah tentu kiri sekali tu...
siap pegang kepala...ko ingat ko Nasha Aziz? hahaha...

turn sang suami pulak nak berposing...
si along ngan naz kemain bagi arahan...ekekek...
dari kiri: along (suami Mek Jah), azri (suami DD), laki aku n naz (suami Nor)

abang abang sado...

ni apa lah plan si naz pegang2 laki aku tu...

hoiiiii!! rupanya dia cium tengkuk laki aku weiiiii...
kemain ko ye bang Naz!
serammmm pulak aku tgk ko ni bang...hahaha...

gelak besar si along...haha..

ha...barulah hensem...

poyo je ni...
bukan ada apa pun kat pokok kelapa tu...

ok, masa untuk posing bersama pasangan masing2...

holloh holloh...sweet...
sweet couple semuanya....hehehe...

hadoiii..tak boleh blah betul dengan couple yang duduk kat depan tu...
nak bercium balik rumah la woiii!!
muahahaha...

eiiiii gedik tau semua ni...

holloh holloh...manja semua ni...

cubaan nak melompat...

auwwwww...korang pejam mata je lah ye...

last sebelum bersurai, ada sesi karaoke...
apa lagi...
aku ngan laki aku menyumbangkan suara yang sumbang ni la...

amboiii kemain si along...
dia ni mmg kaki karaoke pun...

anak2 buat hal sendiri je...
dorang mandi manda lagi best drp layan mak pak dorang yg gedik nak berposing tak sudah2...hahaha...
eh, tapi aku pantau budak2 ni mandi tau...
jangan ingat kami leka benor bergambar sampai lupa anak2...

dorang ni kalau dapat berendam mmg tak ingat nak naik dah...
sampai hitam dah kulit tu...


seronoknya anak2...
tengok anak2 seronok mandi manda macam ni,
teringat pulak hajat nak bawak anak2 mandi theme park guna duit nuffnang baru2 ni tak tercapai lagi..
sebab bapak mertua masuk hospital kena operate kan...
tak sesuai pulak nak berhoye hoye time macam tu kan...
takpe anak2...mama akan set date ngan daddy betul2..
mungkin next week kita gi theme park yang dekat2 ok...
duit nuffnang yang mama dapat baru2 ni pun mama tak guna lagi...
mmg dah niat untuk anak2...

tengok ni...
mmg tinggal budak berdua ni je...
budak lain dah naik dah tukar baju dah pun...
yang dua orang ni...
aku panggil naik, dorang siap cakap '10 minit lagi mama, plissss'
ha ye lah...ikutkan je la...

anak2 aku bersama anak2 Nor n DD...
eh mana qausar anak si jah ngan si Junior eh?
serius aku tak ingat mana Junior masa ni...
tu lah...update entry kemain lama sangat...
kan dah tak ingattttt...huhu...
tapi kalau Junior ada pun masa ni,
mungkin aku duduk kan dia kat tepi tu je..
sebab masa ni Junior pun bukan boleh jalan lagi...

ni tegak semacam je dah kenapa...
tinggi betul si Nisa anak DD tu kan..

yeayyyyy...mari melompat!!

geng boboboi...

geng princess...


ok lah bai...
habis jugak entry Family Day ofis aku ni...heheh...

25 comments:

Umie Adli said...

HAHAHAHA.

Gelak sorang aku ni. couple kat depan tu over tul.hehehe. tapi sportinglah korang.

idzwa kamaruddin said...

hahahaa..tergelak aku baca entry nie lah! best la korangggg~

Kakzakie Purvit said...

Hahaha... kakak boleh gelihati sangat bab en abg-abg sado tu bila nak posing mereka pun gelihati sebenarnya:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

meriah sgguh..laki pn sprting. untung akak akak sekalian. hehe

Yaya Azura said...

meriah!
mak2, bapak2, anak2 .. semua sepakat.

Siqah Hussin said...

Bestnya dapat geng ofis sekepala! Hihi. Bersungguh jadi model semuanya :D Lagi seronok bila husband ikut sekali dan melayan kan kak wahida :) Takpe kak, update cerita 2014. Blog untuk memori 。^‿^。

Kakcik Nur said...

Zaman mak dah tinggal kenangan...

memang seronok sesekali terlepas dari bebanan kerja...

Qhaifa Nur said...

Mmg sporting en. abg2 sado tu wahida...
Siap berkaraoke lagi..bestt

norhidana miswan said...

ko mmg poyo kak... sbb nk bgtau yg thn ni dh thn 2016 hahahhah....

korang mmg spoting...
paling gelak beso masa laki ko kene cium tengkuk tuh hahahha....

Nafira usof said...

amboiiii.. semua sporting jer posing.
macam2 gaya! terbaik lah korang, boleh fremkan gambar couple2 tuh. sweet sgt.

babYpose said...

Sweet couple dan sporting pulak tu, kasut pink tu terselah :)

Rinna said...

Memang happening korang punya posing.. sporting encik laki bergambar skali gitu.. :)

Nooriah Abdullah said...

kenangan yg tk mungkin dilupakan ni happening semua nya sporting

Nooriah Abdullah said...

kenangan yg tk mungkin dilupakan ni happening semua nya sporting

mawar_berduri said...

so sweet la geng antu jepun tu ..sporting sume ...

eima said...

SERIUS MMG POYO NGAN GEDIK HAHAHAHA
TAPI ENJOYING TGK KORANG YG SUPER SPORTING NI

Inani Hazwani said...

Wahhh syoklah bebudak ni berendam dalam kolam :)

adarnadzmie said...

meriah ko... poyo semua...hahaa

yg paling best anak2 dpt berendam sampai kecut di situ...haha

aizamia3 said...

Gambar mummyQausar tu, dia senyum sepet habis mata dia.. hehehe.. ;)

ietams said...

Nampak meriah!
gambar pun cantik.
warna purple tu pun cantik
semua nya cantik lah senang kata.. hihihihi

hainom OKje said...

Teringat Family Day dulu dulu masa kerja. Bestnya....

hainom OKje said...

Teringat Family Day dulu dulu masa kerja. Bestnya....

nadiah izzaty said...

bestnya family day ... =)

NM03 said...

senyum sorang2 nengok balik gmbr2 ni

betullah, bila diingat balik... lucu sangat wei

tak tahan tgk peel suami2

tak tahan nengok azri renung dd

kemain along gelak sampai bengkok perut

mata aku mana??? hahahaha

eiiiiii kenagnan laaaaaaaaaaaaaa kan

dear anies said...

awat kt tmpt yg sm je nii ;-)